Αλιεύσαμε από Rosa

Τις τεράστιες διαφορές ανάμεσα στα δωμάτια των πελατών ενός κρουαζιερόπλοιου και τα δωμάτια των σκληρά εργαζομένων ανέδειξε μια νεαρή εργαζόμενη χορεύτρια με βίντεό της στο Tik Tok, και επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά το πρόσωπο του καπιταλισμού, με εργαζόμενους να ζουν σε άθλιες συνθήκες και τους πελάτες…. πάνω απ’όλα!

Ίσως είχαμε την εντύπωση θα οι εργαζόμενοι στα κρουαζιερόπλοια θα είχαν μία «Α» άνεση, τηρουμένων των αναλογιών, με αυτή που απολαμβάνουν και οι πελάτες, ωστόσο μετά το βίντεο της Σάμερ Έντουαρντς στο TikTok μιλάμε για… τη μέρα με τη νύχτα.

Η Σάμερ Έντουαρντς εργάζεται ως χορεύτρια σε ένα κρουαζιερόπλοιο. Δεν παραπονιέται για τη δουλειά της, της αρέσει, αλλά δεν μπορούσε να προσπεράσει τις τεράστιες διαφορές που υπάρχουν μεταξύ του… «κουτιού παπουτσιών» (έτσι χαρακτηρίζει το δωμάτιο που μένει) και στα ευρύχωρα πολυτελή δωμάτια των πελατών, όπως δημοσιεύει το gazzetta.gr

Η Σάμερ δημιούργησε ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral, με τις διαφορές μεταξύ των δύο χώρων. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί πως αφού έγινε viral, το βίντεο δεν υπάρχει πια στη σελίδα της. Προφανώς υπήρξαν αντιδράσεις από την εργοδοσία.

Στο βίντεο μπορούσε κανείς να δει ότι το κρεβάτι της είναι… πτυσσόμενο και το μπάνιο της μικροσκοπικό.

Στη συνέχεια πήγε σε μια άδεια καμπίνα που είναι για τους επισκέπτες: «Σε μια καμπίνα επισκεπτών, υπάρχει ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι. Στην καμπίνα μου, το κρεβάτι είναι κυριολεκτικά ένα… ράφι στον τοίχο» λέει η ίδια και συνεχίζει: «Σε μια καμπίνα επισκεπτών, το μπάνιο είναι υπέροχο και το ντους είναι τεράστιο. Στην καμπίνα μου, ο νεροχύτης είναι στο δωμάτιό μου και η τουαλέτα μου είναι στο ντους μου».

Τελειωτικό χτύπημα όμως είναι πως στα δωμάτια των επισκεπτών υπάρχουν ιδιωτικά μπαλκόνια, στα οποία μπορούν να καθίσουν με την ησυχία τους και να απολαύσουν τον ωκεανό, ενώ στο δωμάτιο της Σάμερ, δεν υπάρχει καν παράθυρο για να μπαίνει λίγο φως. Χωρίς φώτα είναι τελείως σκοτεινό. Όπως είπε και η ίδια «μαύρη άβυσσος»! Πηγή: