Αρχική Clopyright Μουσαφίρηδες Απαγορευτικά αντί πειθούς για τους ανεμβολίαστους, τεστ μόνο σε ιδιωτικά και κοινωνικός...

Απαγορευτικά αντί πειθούς για τους ανεμβολίαστους, τεστ μόνο σε ιδιωτικά και κοινωνικός αυτοματισμός

Απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους βάζουν τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, δημιουργώντας και πάλι συνθήκες κοινωνικού αυτοματισμού. Τα μέτρα περιλαμβάνουν αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τους κλειστούς χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας, υποχρεωτικά rapid τεστ κάθε εβδομάδα ανεμβολίαστων εργαζομένων σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, ενώ καθηγητές σχολείων και πανεπιστήμιων θα πρέπει να κάνουν δυο μοριακά τεστ την εβδομάδα που θα πληρώνουν από την τσέπη τους και θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά σε ιδιωτικά κέντρα.

1274
0

Πηγή: The Press Project

Τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε στις 12 το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας είναι «αστυνομικού τύπου» και περιλαμβάνουν αποκλεισμό των ανεμβολίαστων από τον κοινωνικό ιστό, κλείσιμο ματιού στο ιδιωτικό σύστημα υγείας και δημιουργία συνθηκών κοινωνικού αυτοματισμού.

Το σχέδιο αυτό είναι ιδιαίτερα φιλικό προς τον ιδιωτικό τομέα, κάνοντας και πάλι ξεκάθαρη την στροφή προς την ιδιωτικοποίηση που επιχειρεί η κυβέρνηση, αυτή τη φορά επιτρέποντας να γίνονται τεστ μόνο σε ιδιωτικά κέντρα, αποκλείοντας έτσι τους ανεμβολίαστους πολίτες από πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Διαβάστε όλα τα νέα μέτρα εδώ