Πηγή: ΕΦΣΥΝ

Όπως θα περίμενε κανείς, η πρώτη αντίδραση του Κυριάκου Βελόπουλου μετά την καταγγελία της Μάγδας Φύσσα προς τον πρόεδρο της Βουλής ήταν να εξαφανίσει τα τεκμήρια της αθλιότητάς του. Εσβησε την ανάρτηση από το twitter και εξαφάνισε το βίντεο από την εκπομπή του.

Η «Εφ.Συν.» έχει αποθηκεύσει τα ντοκουμέντα αυτά και τα παρουσιάζει.

  • H ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter (29.4.2021)
  • Το απόσπασμα από την εκπομπή του στις 17.5.2021 στο οποίο υποστηρίζει ότι το ελληνικό Δημόσιο έχει καταβάλει αποζημίωση στην οικογένεια Φύσσα.


Τώρα ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης» ισχυρίζεται σε ανάρτηση στο Twitter ότι «έγινε χρήση εκ παραδρομής του tweet από τον πρόεδρο Κυριάκο Βελόπουλο σε μια εκπομπή του προ μηνών, ο οποίος μάλιστα επεσήμανε ότι καλώς δόθηκε αποζημίωση, η αλήθεια όμως είναι ότι η Οικογένεια Φύσσα ουδέποτε αποζημιώθηκε από το δημόσιο».

H κ. Φύσσα στην επιστολή της που διαβιβάστηκε στον κ. Τασούλα, μέσω της δικηγόρου της Χρύσας Παπαδοπούλου, ζητούσε να μη διαδοθούν και στη Βουλή οι ψευδείς πληροφορίες.

Όπως σημειώνει, «η “πληροφορία” αυτή διοχετεύθηκε σκοπίμως από υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής την ημέρα που εκδόθηκε η δικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων με την προφανή σκοπιμότητα να σκιαστεί αυτή η σημαντική δικαστική ετυμηγορία και να παρουσιαστώ εγώ ότι δήθεν πανηγυρίζω για την είσπραξη αυτού του ποσού και όχι για τη δικαίωση της θυσίας του Παύλου. Αλλά ακόμα και τότε, εκείνοι που διέπραξαν αυτή την αθλιότητα υποχρεώθηκαν σε αναδίπλωση».