Πηγή: Κοσμοδρόμιο

Μία ομάδα νεαρών ρατσιστών βλέπει, το απόγευμα της Κυριακής, σε κοντινή απόσταση μία μαύρη κοπέλα,θαμώνα ενός καφέ-μπαρ στο Δουβλίνο. Σε δευτερόλεπτα αρχίζουν τα σαρκαστικά σχόλια και τα πειράγματα. Λίγη ώρα μετά την πλησιάζουν και αρχίζουν να φυσούν καπνό στο πρόσωπό της. Ξέρουν ότι ο καπνός θα την ενοχλήσει περισσότερο από τα ανόητα πειράγματά τους γιατί η κοπέλα είναι έγκυος.

Η θρασύτατη ενόχληση των νεαρών ρατσιστών συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά ώσπου έγιναν αντιληπτοί από τους σερβιτόρους του καταστήματος, οι οποίοι δεν χαρίστηκαν.

Πλησίασαν τους νεαρούς, τους είπαν να σταματήσουν και όταν εκείνοι τους αγνόησαν επιδεικτικά με νευρικά γέλια, άρχισαν να χειροδικούν εναντίον τους.

Ο καυγάς μετατράπηκε για ελάχιστα λεπτά σε υπαίθριο αγώνα πυγμαχίας με ολοφάνερα ηττημένους τους ρατσιστές, που αιφνιδιάστηκαν από τις ευθύβολες κλωτσιές των σερβιτόρων.

Ορισμένοι από τους θαμώνες του μαγαζιού, αφού συνήλθαν από την αρχική έκπληξη, βιντεοσκόπησαν το περιστατικό, το ανέβασαν στο Τουίτερ και έγινε ανάρπαστο. Όχι μόνον στο Δουβλίνο ούτε μόνον στην Ιρλανδία, αλλά διεθνώς.

Πολλοί έδωσαν συγχαρητήρια στους ετοιμοπόλεμους σερβιτόρους, θέλοντας να μάθουν το όνομα του καταστήματος για να το επισκεφθούν και να δώσουν συγχαρητήρια στο προσωπικό.

Αρκετοί άλλοι έκαναν εγκωμιαστικά σχόλια για τα γρήγορα αντανακλαστικά τους στην απώθηση της ομάδας των ρατσιστών που νόμιζαν πως θα μπορούσαν να εξευτελίζουν ατιμώρητα τα πιθανά θύματά τους με την δύναμη της…αγέλης.