Πηγή: Το Κουλούρι

Μία καινούρια πτέρυγα ειδικά για DJ στις φυλακές Κορυδαλλού ανακοίνωσε ότι θα ανοίξει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Το μέτρο κρίθηκε αναγκαίο κατόπιν μαζικών συλλήψεων DJ που έπαιζαν μουσική σε κορoνοπάρτι και κρυφά πανηγύρια σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Αρχηγός της σπείρας φέρεται να είναι ο 55χρονος DJ που πρωτοστάτησε στο περίφημο πλέον κορονοπάρτι της Κυψέλης την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο στυγερός DJ φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του, δηλώνοντας: «Είναι το βίτσιο μου αυτό, δεν μπορώ να απεξαρτηθώ. Μικρός όταν μας πηγαίνανε εκκλησία με το σχολείο έβαζα τα άλλα παιδάκια να τραγουδάνε Πανταζή και Άντζελα Δημητρίου την ώρα της Θείας Λειτουργίας».

Η ανέγερση της καινούριας πτέρυγας κρίθηκε αναγκαία για την ασφάλεια των κρατουμένων και του προσωπικού των φυλακών, καθώς ήδη έχουν ξεσπάσει βίαιες συγκρούσεις ανάμεσα σε συμμορίες DJ που προτιμούν την ελληνική μουσική με όσους είναι φαν του ξένου ρεπερτορίου. Ο διευθυντής των φυλακών δήλωσε στο «Κουλούρι»: «Κάνουμε το παν για διατηρήσουμε την τάξη, όσο είναι αυτό δυνατόν. Δεν έχει χτιστεί η φυλακή για τέτοιου είδους κακοποιούς».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές, η είδηση έχει γίνει δεκτή με ανακούφιση από τους υπόλοιπους κρατουμένους των φυλακών. Ένας από αυτούς δέχτηκε να μιλήσει ανώνυμα στο «Κουλούρι», υπό το φόβο απειλών για τη ζωή του: «Δεν αισθανόμαστε πλέον ασφαλείς να κυκλοφορήσουμε στους χώρους της φυλακής. Προχωράμε αμέριμνοι στο προαύλιο και ξαφνικά από τα μεγάφωνα ακούγεται Snik. Δεν αντέχουμε άλλο, ας τους πάνε κάπου αλλού».

Μείνετε συντονισμένοι για οτιδήποτε νεότερο.