Πηγή: Το Βατράχι

Όπως τονίζουν πολιτικοί αναλυτές, εκτός από το τρίωρο που θα σας στριμώξει για να του δείξετε πώς λειτουργεί το καινούργιο του κινητό, τα επίπεδα οργής των δεξιών θείων κατά του ΣΥΡΙΖΑ, των αλλοδαπών και όσων αμφισβητούν την κυβέρνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

«Παρά το μεγάλο δημοσκοπικό προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας, οι δεξιοί θείοι της χώρας αναμένεται να είναι ακόμα πιο λάβροι κατά του Τσίπρα που κατέστρεψε τη χώρα και όσων αμφισβητούν τη σημερινή κυβέρνηση. Παράλληλα, τα επίπεδα θυμού εναντίον των αλλοδαπών και τον αλλόθρησκων θα παραμείνουν ιδιαίτερα υψηλά και φέτος» τονίζουν.

Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι νεότερα μέλη της οικογένειας που δεν ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να κάνουν βουδιστικές ασκήσεις ηρεμίας όταν ακούσουν ότι το ξύλο από τα ΜΑΤ είναι απαραίτητο, πόσο καλά έχει διαχειριστεί η κυβέρνηση τις προκλήσεις ή ότι με τη Θεία Κοινωνία δεν κολλάει ο κορωνοϊός, και να αντισταθούν στην επιθυμία να τους στραγγαλίσουν.

Όπως τονίζουν, τέλος, καλό θα ήταν να μην κάνουν ερωτήσεις όπως «τι έγινε με τη Μακεδονία θείε» προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο ενδοικογενειακής σύρραξης ή να τον χάσουν από εγκεφαλικό.