Αρχική Clopyright Ειδήσεις που θάφτηκαν Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος: «Πήγαν να μας βάλουν πρόστιμα...

Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος: «Πήγαν να μας βάλουν πρόστιμα για τις αντιπυρικές σε Β. Εύβοια και Γορτυνία»

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, μιλώντας στον RealFM.

4741
0

Πηγή: Ημεροδρόμος

Σε μια απόκαλυψη-σοκ προχώρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, Γιώργος Βιτζηλαίος, μιλώντας στον realfm 97,8  το μεσημέρι της Πέμπτης.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως τα τοπικά δασαρχεία στα μέτωπα της Βόρειας Εύβοιας και της Γορτυνίας βεβαίωναν πρόστιμα σε υλοτόμους που κόβανε δέντρα προκειμένου να βοηθήσουν τις πυροσβεστικές δυνάμεις να μπορέσουν να επιχειρήσουν για να περιορίσουν τα πύρινα μέτωπα.

«Την ώρα που παλεύαμε ήρθαν δασικοί να επιβάλλουν πρόστιμα στους υλοτόμους που με δική μας εντολή άνοιγαν αντιπυρικές ζώνες. Εάν τους έβρισκα μπροστά μου θα τους είχα συλλάβει», τόνισε χαρακτηριστικά.