Μηχανη, φαγητό fast food, Ντελιβεράδες
Πηγή: Alfavita.gr
Μάλιστα, απαιτεί τα φιλοδωρήματα και το νερό που πίνουν οι διανομείς να συνυπολογίζονται ως μέρος του μισθού τους! – Τι καταγγέλλει η Επιτροπή Αγώνα Διανομέων

Συνεχίζεται η τρομοκράτηση των τεσσάρων διανομέων από την εργοδοσία εστιατορίου της Θεσσαλονίκης, ζητώντας τους 800.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση!

Μάλιστα, ο εργοδότης ζητά τα φιλοδωρήματα και το νερό που πίνουν οι διανομείς να συνυπολογίζονται ως μέρος του μισθού τους!

Η υπόθεση εκδικάζεται αυτή την Παρασκευή, με την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων να καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας.Διαβάστε την ανακοίνωση:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Ζητάει με αγωγή συνολικά  800.000 ευρώ από διανομείς που απέλυσε!

Η προσπάθεια φίμωσης της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων δε θα περάσει!

Καλούμε τους εργαζόμενους της πόλης, σωματεία, συλλογικότητες να συμμετέχουν μαζικά στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας:

Παρασκευή 22 Φλεβάρη στις 10:30 πμ στο Δικαστικό Μέγαρο

για την εκδίκαση της αγωγής από το πατσατζίδικο «Τσαρούχας»

Την ώρα που όλη η κοινωνία παρακολουθεί αποσβολωμένη άλλους δύο νέους εργαζόμενους διανομείς να χάνουν την ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα εν ώρα εργασίας, η εργοδοσία  στο εστιατόριο-πατσατζίδικο «Τσαρούχας» συνεχίζει να προκαλεί! Ζητάει συνολικά 800.000€ από 4 διανομείς, με αγωγή που κατέθεσε για δυσφήμιση!!!  Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να φιμώσουν τους εργαζόμενους που διεκδικούν τα δικαιώματα τους, το Συνδικάτο μας και συνολικά το συνδικαλισμό. Πάνω από όλα όμως ο «Τσαρούχας» και οι λοιποί εργοδότες του κλάδου προσπαθούν να σταματήσουν τη δράση και τους αγώνες της Επιτροπής Αγώνα Διανομέων που αγωνίζεται τον τελευταίο ενάμιση χρόνο για να οργανώσει τους διανομείς, να αναδείξει, να καταγγείλει και να βάλει τέλος στις άθλιες και μεσαιωνικές συνθήκες εργασίας με τις οποίες εργαζόμαστε. Μάλιστα η εργοδοσία στο εστιατόριο-πατσατζίδικο «Τσαρούχας» συνεχίζει να προκαλεί και ζητάει τα φιλοδωρήματα και το νερό(!) που πίνουν οι διανομείς να συνυπολογίζονται ως μέρος του μισθού τους!

Οι διανομείς όμως πλέον σηκώσαμε κεφάλι μέσω της οργάνωσης μας στην Επιτροπή μας και το Συνδικάτο  κι απαντάμε ότι ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ! Δεν θα σταματήσουμε να αγωνιζόμαστε για τα δίκαια αιτήματα και θα τα αναδεικνύουμε.

Απαιτούμε την παραδειγματική τιμωρία όσων εργοδοτών παραβιάζουν την εργατική νομοθεσία. Ως διανομείς έχουμε βροντοφωνάξει όλο το προηγούμενο διάστημα και καλούμε όλους τους διανομείς και συνολικά τους εργαζόμενους της χώρας μέσα από τους αγώνες μας και τη συλλογική δράση να δώσουμε ένα τέλος στη μνημονιακή βαρβαρότητα…

 …ΔΕΝ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΟΥΛΟΙ! ..Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…