Πηγή: Σπασμένο Παράθυρο

Πολιτισμό δίδαξε 29χρονος από τη Μυτιλήνη, σε μετανάστη εργαζόμενο από το Μπαγκλαντές, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο, επειδή ο δεύτερος του ζήτησε να μη σταθμεύσει το όχημά του σε θέση ΑμεΑ σε πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα του Σαββάτου, εργαζόμενος που δούλευε σε σούπερ μάρκετ της Μυτιλήνης, ζήτησε από 29χρονο πελάτη, να μη σταθμεύσει το αυτοκίνητό του σε χώρο που προορίζεται για χρήση από ΑμεΑ.

Αυτό μάλλον δεν άρεσε ιδιαίτερα στον 29χρονο, ο οποίος κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, άρχισε να βρίζει τον εργαζόμενο και του επιτέθηκε με ένα μεταλλικό λοστό. Όπως ήταν φυσικό, αμέσως μετά την επίθεση, έφυγε από το σημείο εγκαταλείποντας το θύμα του, ο οποίος μεταφέρθηκε από περαστικούς στο νοσοκομείο.

Ο εργαζόμενος εξακολουθεί να νοσηλεύεται και όπως μαθαίνουμε, επρόκειτο να μπει σε χειρουργείο για την ανάταξη των καταγμάτων, με την αποκατάσταση να εκτιμάται πως θα διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί από τις κάμερες του καταστήματος, ενώ η αστυνομία έχει συλλάβει το δράστη από την Κυριακή και τον έχει παραπέμψει στον εισαγγελέα με βαριές κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο 29χρονος θα απολογηθεί αύριο Τετάρτη στον ανακριτή για πρόκληση βαριών σωματικών βλαβών και και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.