Πηγή: Katiousa

Τρομοκρατία από τις χειρότερες σελίδες του Μακαρθισμού εξαπολύεται αυτές τις μέρες ενάντια σε χιλιάδες εργαζόμενους που παίρνουν θέση ενάντια στο νέο μακελειό του κράτους – δολοφόνου Ισραήλ και στηρίζουν το δίκαιο αίτημα του παλαιστινιακού λαού να ζήσει στη δική του, ελεύθερη πατρίδα.

Μία μόλις ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με hashtag #FreePalestine ή #SaveGaza («Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «Σώστε τη Γάζα») υπήρξε αρκετή ώστε δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι να συμπεριληφθούν στην «παγκόσμια ζωντανή ροή δυνητικά υποστηρικτικών αισθημάτων υπέρ της τρομοκρατίας ή / και αντισημιτικών δημοσιεύσεων ή / και αντι-ισραηλινών δημοσιεύσεων μεταξύ των εργαζομένων σε εταιρείες».

Λίγες μέρες δηλαδή μετά την αντίστοιχη εκστρατεία στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, όπου τα ονόματα και οι φωτογραφίες των φοιτητών – μελών των 34 οργανώσεων που υπέγραψαν ψήφισμα καταδίκης του Ισραήλ και συμπαράστασης στην Παλαιστίνη δημοσιεύτηκαν στο διαδίκτυο και αναρτήθηκαν σε διαφημιστικές πινακίδες σε φορτηγά μέσα στην πανεπιστημιούπολη, η επιχείρηση τρομοκρατίας φτάνει και στους χώρους δουλειάς.

Η ιστοσελίδα της «παγκόσμιας ροής» χιαφιεδισμού, https://anti-israel-employee.co.il υποτίθεται ότι έχει φτιαχτεί από μόλις έναν μηχανικό λογισμικού στο Τελ Αβίβ. Μέχρι το απόγευμα της Τρίτης υπήρχαν εκεί τα ονόματα, οι φωτογραφίες και οι χώροι εργασίας 28.937 εργαζομένων σε 13.102 εταιρείες σε όλο τον κόσμο, όπως και οι αναρτήσεις τους, για τις οποίες κατηγορούνται ως «αντισημίτες» και «υποστηρικτές της τρομοκρατίας». «#Hypocrisy #FreePalestine #SavePalestine #SaveGaza» έγραψε μία εργαζόμενη που βρίσκεται στην ιστοσελίδα και εργάζεται σε συμβουλευτική εταιρεία που δραστηριοποιείται και στην Ελλάδα. «#free_Palestine» έγραψε ένας Αιγύπτιος, εργαζόμενος ελληνικής εταιρείας του κλάδου του αλουμινίου, που εργάζεται στο Κάιρο.

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα της «Washington Post», ήδη ορισμένοι εργαζόμενοι στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη δουλειά τους ή έχουν αντιμετωπίσει πειθαρχικά μέτρα για τις διαδικτυακές αναρτήσεις τους που επικρίνουν το κράτος – δολοφόνο Ισραήλ.

Αυτοί είναι οι …υπερασπιστές της ελευθερίας, ενάντια στις «δυνάμεις του σκότους»!

Ριζοσπάστης