Αλιεύσαμε από το facebook του Κυκλοθυμικού
Ο Νίκος Παπαγγελής είναι πρωταθλητής ποδηλασίας και ένας survivor από καρκίνο, εξαιτίας του οποίου έχασε το ένα του πόδι. Σήμερα, κατά την διάρκεια της εκκένωσης οικισμού στον Κουβαρά όπου μένει, αστυνομικός που βρισκόταν εκεί, αφού τον κοίταξε καλά αυτό που σκέφτηκε να του πει ήταν το εξής “Να δω πως θα τρέξεις να φύγεις εσύ όταν έρθει η φωτιά προς τα εδώ” και αφού του έπιασε το κεφάλι συνέχισε με την φράση “για σένα το λέω αδερφέ”….
Αφού ο Παπαγγελής το δημοσιοποίησε στο instagram και άρχισαν να το διαδίδουν τα δημοφιλή ιντερνετικά sites, από κάτω είχαμε τα παρακάτω σχόλια, που όχι μόνο δικαιολογούν την ηλιθιότητα που πέταξε ο μπάτσος, αλλά κατηγορούν και τον Παπαγγελή ότι το έκανε για να γίνει διάσημος.
Γιατί ο μπάτσος που πέταξε την παραπάνω ατάκα δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση. Όπως μεμονωμένη δεν ήταν και ο Σπύρος Πνευματικός που έλεγε ότι δεν έχει νόημα να δίνουμε λεφτά για καρκινοπαθείς σε τελικό στάδιο. Όπως μεμονωμένη περίπτωση δεν ήταν και ο Διαμαντόπουλος όταν κάτι μήνες πριν έλεγε ότι δεν περισσεύουν λεφτά στο κράτος για τους “τρελούς”. Όπως μεμονωμένη περίπτωση δεν είναι και ο εργαζόμενος σε μονάδες ψυχικής υγείας που δένει και βαράει τους ασθενείς. Όπως μεμονωμένη περίπτωση δεν είναι και ο γείτονας που όταν το παιδί του κοροϊδέψει τον συμμαθητή του που έχει αυτισμό θα πει ότι είναι παιδιά και θα γυρίσει την πλάτη από την άλλη να ρίξει το στοιχηματάκι του. Όπως μεμονωμένη περίπτωση δεν είναι και ο τύπος στον δρόμο που θα σου πει να πα να γαμηθείς γιατί του είπες ότι πάρκαρε πάνω σε ράμπα για ανάπηρους.
Γιατί πολύ απλά τούτη εδώ η κοινωνία αν μπορούσε θα εξαφάνιζε κάθε τι που θεωρεί ότι δεν είναι “φυσιολογικό”. Γιατί έχει μάθει να το χλευάζει ή στην καλύτερη να αδιαφορεί γι’ αυτό. Γιατί τούτη η κοινωνία πιστεύει ότι μόνο η πάρτυ της μετράει. Ο εαυτούλης της. Οι κυρ-Παντελήδες είναι γύρω μας, είναι πολλοί και διαιωνίζουν την άρρωστη νοοτροπία τους. Αλλά κυρ-Παντελήδες σας έχω νέα. Είμαστε και μεις εδώ και ξέρετε κάτι; Σας το είπαμε και τις προάλλες. Κάθε φορά θα σας ξεμπροστιάζουμε, κάθε φορά θα παλεύουμε να σας τσακίσουμε. Εσάς και τις ηλίθιες απόψεις σας. Αυτή η κοινωνία θα αλλάξει κάποτε. Αν όχι για εμάς, για τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Τα σκουλήκια ρε κουφάλες δεν θα φάνε εμάς. Θα φάνε πρώτα εσάς και την νοοτροπία σας.
Σημείωση: Οι απόψεις που αναδημοσιεύονται δεν αντανακλούν οπωσδήποτε την οπτική της Ελληνοφρένειας