Αλιεύσαμε από το facebook του Γιάννη Ανδρουλιδάκη

Βλέπω ότι διάφοροι βλαμμένοι ανησυχούν ότι θα φύγει ο σταυρός από την ελληνική σημαία ή τέλος πάντων κάνουν ότι ανησυχούν, προκειμένου να επηρεάσουν τα διάφορα πλαγκντόν που τους ακούνε με προσοχή.

Λοιπόν, για να το κλείνουμε. Ο σταυρός από τη σημαία την ελληνική δε φεύγει. Μην ασχολείστε καν. Ο σταυρός και οι οριζόντιες ρίγες δεν υπάρχουν εκεί τυχαία, υπάρχουν γιατί συμβολίζουν τις αρχές και τις αξίες γύρω από τις οποίες φτιάχτηκε το σύγχρονο ελληνικό κράτος και το ελληνικό έθνος μας.

Δηλαδή, αυτές της ανεξέλεγκτης εκμετάλλευσης, του καπιταλισμού χωρίς οικονομικά ή κοινωνικά όρια, του ρατσισμού, της εξαπάτησης και της απλήρωτης εργασίας, που αποτέλεσαν τις μεθόδους μέσω των οποίων μεγαλούργησε από τον 16ο έως τον 19ο αιώνα η Βρετανική East India Company (Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών), η οποία πρώτη έκλεψε και έφερε το πιπέρι στην Ευρώπη, που είναι γνωστό αφροδισιακό, με αποτέλεσμα αφενός να αρχίσουν να ερωτοτροπούν οι Βρετανοί και οι υπόλοιποι ευρωπαίοι και να αντιμετωπίσουμε πρόβλημα υπερπληθυσμού και αφετέρου να νιώσει μια κάψα στο κορμί ο αγγλόφιλος Αλέξανδρος Μαυροκορδάτος και να μετατρέψει το έμβλημά της σε σημαία του ελληνικού κράτους.

Γι’ αυτό σας λέω, μη φοβάστε και μην ασχολείστε. Η σημαία μας η ελληνική δεν αλλάζει. Την έχουν ποτίσει με το αίμα τους οι εκατοντάδες χιλιάδες Ινδοί που πέθαναν από καταναγκαστική εργασία για λογαριασμό της East India Company για να μπορούν οι Βρετανοί να βάζουν πιπέρι στις σαλάτες τους. Κι ό,τι υπογράφεται με αίμα να πούμε, δεν ξεγράφει.

Ζήτω η Ελλάδα μας! Ζήτω η σημαία μας η σταυροφορούσα! Ζήτω η Βρετανική Εταιρεία Ανατολικών Ινδιών!

Κι όποιος πει να την αλλάξουμε, πιπέρι στο στόμα του!