Πηγή: Alvavita

Το ζήτημα του κόστους της μάσκας υψηλής προστασίας ΚΝ95 ξάφνιασε τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, όταν ανακάλυψε ότι η συγκεκριμένη μάσκα …είναι ημερήσιας χρήσης.

«Αυτή εδώ είναι μάσκα υψηλής προστασίας ΚΝ95. Άκουσα τον κύριο Μαγιορκίνη που πηγαίνει συνέχεια στον ΣΚΑΪ και δεν έρχεται εδώ να λέει ότι αυτές προσφέρουν υψηλή προστασία. Αυτή εδώ από τη στιγμή που βγήκαν αυτές οι ανακοινώσεις, αυξάνεται συνεχώς η τιμή της. Κάποιοι κερδοσκοπούν. Ξέρετε κάτι… Η απάντηση για ένα προϊόν το οποίο έχει ζήτηση θα έχει αύξηση, δεν με καλύπτει γιατί είναι ένα υγειονομικό προϊόν που μου το προτείνουν, σχεδόν επιβάλουν, η επιτροπή των λοιμωξιολόγων και οι υπουργοί. Άρα θα πρέπει να έχουν διασφαλίσει ότι κανένας κερατάς δεν πρόκειται να κερδοσκοπήσει. Αν αυτό κάνει 1 ευρώ και έχεις 5 παιδιά, σημαίνει 150 ευρώ τον μήνα για να μετακινούνται αυτά και εσύ», είπε ο παρουσιαστής Γιώργος Παπαδάκης, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εσωτερικών.

«Καλά, αυτή δεν είναι ημερήσιας χρήσης» απάντησε ο Μάκης Βορίδης, με τον Γιώργο Παπαδάκη να του επισημαίνει ότι είναι ημερήσιας χρήσης και τον υπουργό να φαίνεται να εκπλήσσεται.

«Δεν πιστεύω να την πλένετε και να την αφήνετε έξω;» παρατήρησαν με χιούμορ από το πάνελ.

Δείτε το βίντεο