Πηγή: 902.gr

Μεγάλη συναυλία διεκδίκησης και διαμαρτυρίας για την κυβερνητική απραξία, δύο μήνες μετά την τεράστια καταστροφή, διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα Πυροπλήκτων Β. Εύβοιας  το Σάββατο στις 2 Οκτώβρη, στις 19.00 στον κόμβο της Στροφυλιάς.

Οι καλλιτέχνες που θα πάρουν μέρος στη συναυλία είναι: Ρίτα Αντωνοπούλου, Σπύρος Γραμμένος, Παντελής Θαλασσινός, Πολυξένη Καράκογλου, Βαγγέλης Κορακάκης, Παντελής Κυραμαργιός, Μιρέλα Πάχου, Νίκος Φάκαρος.

«Συνεχίζουμε να τους ταρακουνάμε ακόμα περισσότερο, ακόμα περισσότεροι και με μεγαλύτερη ορμή μέχρι να τα καταφέρουμε», τονίζει στο κάλεσμα η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα και σημειώνει πως «δίνουμε συνέχεια στον αγώνα μας, πιο μαχητικά για να μείνουμε στον τόπο μας».

Η Ένωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας, το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Εύβοιας και το Συνδικάτο Τροφίμων και Ποτών Ν. Βοιωτίας συμμετέχουν στην εκδήλωση. Για να διευκολυνθεί η συμμετοχή, λεωφορεία θα αναχωρήσουν στις 5 μ.μ. από τον Βούρκο, στη Χαλκίδα.  Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6972416284, 6951211205 και στο 6984897178.

Λεωφορείο έχει ναυλώσει και ο Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Χαλκίδας, το οποίο θα αναχωρήσει στις 4.30 μ.μ. από τον χώρο του νοσοκομείου (δηλώσεις συμμετοχής να γίνονται στα τηλέφωνα 6987783430 και 6972262707), ενώ ο Σύλλογος θα παραδώσει και είδη πρώτης ανάγκης που έχει συγκεντρώσει.

Τέλος, απόφαση για παρουσία αντιπροσωπείας του έχει πάρει, το Εργατικό Κέντρο Λαμίας, το οποίο θα παραδώσει και την πρώτη δόση από το χρηματικό ποσό που συγκέντρωσε για τη στήριξη των πυρόπληκτων.