Πηγή: Katiousa

Δεν ξέρουμε αν διακατέχονται από κάποια… “αρχαιοελληνική περηφάνεια” και τι άλλο θα μπορούσαν να επινοήσουν οι υπερασπιστές τους για να τους βγάλουν λάδι.

Τα γεγονότα όμως είναι αμείλικτα και δεν επιδέχονται διαστρέβλωσης.

Οι παρακρατικοί κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν σε φοιτητές, μαθητές και εκπαιδευτικούς είναι αμετανόητα ορφανά του Μιχαλολιάκου, που δεν ντρέπονται για αυτό που είναι, φροντίζουν να το επιδεικνύουν και να προκαλούν.

Περνάμε στα ντοκουμέντα. Το παρακάτω βίντεο, με τον ναζιστικό χαιρετισμό των παρακρατικών, υπό την υψηλή εποπτεία των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. που έχουν γυρισμένες πλάτες προς τους δράστες και την αυλή του σχολείου, λες και θέλουν να αποκρούσουν όσους δέχονται την επίθεση -που αυτό θέλουν.

Ιδού και ορισμένα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από το παραπάνω βίντεο.

Σε άλλο βίντεο, από το Voria.gr, η εικόνα δεν είναι τόσο καθαρή, αλλά αυτό που βλέπουμε είναι ευκρινές και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Αυτά τα φασιστικά μπουμπούκια, κάποιοι τα βαφτίζουν χωρίς ντροπή “μαθητές” και πανηγυρίζουν για τη δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν εναντίον φοιτητών, εκπαιδευτικών και μαθητών, στέλνοντας πέντε άτομα στο νοσοκομείο. Και όλα αυτά, προτού καν κλείσει χρόνος από την καταδίκη της ηγεσίας της νεοναζιστικής συμμορίας και το υποτιθέμενο “τείχος της δημοκρατίας” ενάντια στον φασισμό.

Με τη Χρυσή Αυγή, ως τέτοια, μπορεί να ξεμπερδέψαμε. Όχι όμως με τον φασισμό, τα πολλά κεφάλια του και το σύστημα που τον γεννά.