Πηγή: Katiousa

Πίσω από τα μεγάλα λόγια των αξιωματούχων και των ανευθυνο-υπεύθυνων που τρέχουν να φωτογραφηθούν δίπλα στους ολυμπιονίκες, κρύβεται η σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι αθλητές και οι προπονητές τους.

Ο προπονητής του χρυσού ολυμπιονίκη του Τόκιο στο μήκος Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι, περιγράφει με λίγες λέξεις το μοναχικό κουπί που τραβάει ο Μίλτος και άλλοι Έλληνες πρωταθλητές, εγκαταλειμμένοι από την πολιτεία, στο δρόμο προς το βάθρο κάθε μεγάλης διοργάνωσης.

Αναφερόμενος στην ολυμπιακή προετοιμασία του αθλητή του, στην Καλαμάτα, λέει χαρακτηριστικά «φέτος δεν έχει έρθει ένας να μου δώσει μια καραμέλα να γίνει καλύτερος ο Μίλτος», ενώ μεταξύ άλλων απαράδεκτων που δεν αρμόζουν σε προτειμασία αθλητών για ολυμπιακούς αγώνες αναφέρεται και σε τρία εστιατόρια της πόλης, στα οποία αθλητής και προπονητικό τιμ σιτίζονται με πίστωση…

Χωρίς άλλα δικά μας σχόλια, ακούστε τον Γιώργο Πομάσκι στο παρακάτω βίντεο. Οι δηλώσεις του είναι λίγο πριν ολοκληρωθεί η προετοιμασία του χρυσού πλέον Τεντόγλου για τους ολυμπιακούς του Τόκιο:

Ολόκληρο το βίντεο ανέβηκε πρώτα από το Messinialive

Δείτε εδώ και τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Ολυμπιονίκης μετά το χρυσό στο πανευρωπαϊκό κλειστού στίβου 8-3-21