Πηγή: Το Βατράχι

Όπως δήλωσαν στο Βατράχι πολίτες της χώρας, δεν βλέπουν την ώρα να βρεθούν σε πανέμορφα γραφικά μέρη όπου θα μπορούν να φωτογραφίσουν ηλιοβασιλέματα, το ποτό τους ή τα πόδια τους για το Instagram, με τα απαραίτητα χάσταγκ που προβλέπει ο νόμος, καθώς και να έχουν το χρόνο να ενημερώνουν τη σελίδα τους στο Facebook σε 24ωρη βάση.

«Δυστυχώς η πίεση της καθημερινότητας δεν σου επιτρέπει να ενημερώνεις όσο συχνά θα ήθελες το Facebook και το Instagram. Οι διακοπές σου επιτρέπουν μέσα σε 15 μέρες να ανεβάσεις όσα δεν ανέβασες όλο τον υπόλοιπο χρόνο» λέει ένας 25χρονος.

Σας προτείνουμε:

Σε επιφυλακή άλλωστε βρίσκονται τα κοινωνικά δίκτυα εν μέσω της αναχώρησης των Ελλήνων για τις διακοπές τους, με το Instagram να έχει ήδη προσθέσει 300 νέους σέρβερς προκειμένου να ανταπεξέλθει στον όγκο των σέλφις. «Είναι ένα στοίχημα που πρέπει να κερδίσουμε» λένε πηγές της εταιρείας.

Ειδικοί πάντως τονίζουν ότι κατά τη διάρκεια των διακοπών είναι σημαντικό οι εκδρομείς να σηκώνουν κατά διαστήματα τα μάτια τους από το κινητό, καθώς υπάρχει κίνδυνος με την επιστροφή να μη θυμούνται που πήγαν διακοπές ή να ξεχάσουν τον/την σύντροφο τους στο νησί, με απρόβλεπτες συνέπειες για τη σχέση τους.