Πηγή: Rosa.gr

Ένα απολύτως ντροπιαστικό επεισόδιο βγαλμένο από τις σκοτεινές μέρες του Απαρτχάιντ όπου οι έγχρωμοι υποχρεούνταν να παραχωρήσουν τη θέση τους στους λευκούς, σημειώθηκε σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι της Πέμπτης, με την εμπλοκή μάλιστα του οδηγού!

Όλα ξεκίνησαν όταν μία επιβάτης του λεωφορείου της γραμμής Α11 απαίτησε από έναν αλλοδαπό συνεπιβάτη της να της παραχωρήσει την θέση του!

Όταν ο άνδρας αρνήθηκε, η επιβάτης ζήτησε από τον οδηγό του λεωφορείου να παρέμβει. Ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και έφτασε στο πίσω μέρος του λεωφορείου όπου όπου χωρίς να φοράει μάσκα φωνάζει στον αλλοδαπό επιβάτη να σηκωθεί από τη θέση του και να την παραχωρήσει στην γυναίκα.

Στο βίντεο που κατέγραψε το sputniknews.gr ο οδηγός του λεωφορείου ακούγεται να λέει στον αλλοδαπό «σήκω πάνω να κάτσει η κυρία, εδώ κουμάντο κάνω εγώ», ενώ και ο διπλανός του τον αναγκάζουν να παραχωρήσει τη θέση του.

Η γυναίκα, μόλις σηκώνεται ο άνδρας από τη θέση του, ακούγεται να λέει με αποτροπιασμό: «Σιχαίνομαι να κάτσω» και ύστερα κάθεται.

Το βίντεο της ντροπής: