Πάνω από 320.000 χρησιμοποιημένα προφυλακτικά που θα "έπεφταν" στην αγορά κατασχέθηκαν από τις αρχές του Βιετνάμ VTV VIA AP

Πηγή: News247

Στην κατάσχεση 320.000 και πλέον χρησιμοποιημένων προφυλακτικών που προορίζονταν για την αγορά προχώρησαν οι βιετναμέζικες αρχές, που τα εντόπισαν κι πρόλαβαν το… μοιραίο.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα, η αστυνομία του Βιετνάμ εντόπισε τα μεταχειρισμένα προφυλακτικά σε μία αποθήκη στη νότια επαρχεία Binh Duong, τα οποία προορίζονταν για παράνομη πώληση προς ανυποψίαστους πολίτες.

Μάλιστα το κρατικό κανάλι “VTV” μετέδωσε και βίντεο από το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας λόγο για δεκάδες γεμάτες σακούλες που, στο σύνολό τους, ζύγιζαν 360 κιλά. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε, τα προφυλακτικά πλύθηκαν, αναδιαμορφώθηκαν και συσκευάστηκαν εκ νέου με στόχο οι επιτήδειοι “παραγωγή” να τα ρίξουν στην αγορά ώστε να πουληθούν.

Οι αρχές προχώρησαν και στη σύλληψη μίας γυναίκας, η οποία μάλιστα ομολόγησε πως πληρωνόταν 0,17 δολάρια ανά χιλιόγραμμο. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν έστω και μικροποσότητα τέτοιων προφυλακτικών έχει φτάσει ήδη στην αγορά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: