Πηγή: Το Κουλούρι

ΑΘΗΝΑ — Κανόνισαν τελικά να πάνε για καφέ δύο παλιοί συμμαθητές οι οποίοι είχαν συναντηθεί τυχαία πρίν περίπου μια εβδομάδα και είχαν πει «να κανονίσουμε να τα πούμε».

Η συνταρακτική εξέλιξη έλαβε χώρα λίγο πριν, όταν ο Γιώργος σήκωσε το κινητό του και – αφότου θυμήθηκε πώς τον είχε αποθηκευμένο στον κατάλογο – κάλεσε τον Αποστόλη. Ακολούθησαν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας, τα οποία ωστόσο κατέληξαν σε ραντεβού για το ερχόμενο Σάββατο στο Μοναστηράκι.

Μιλώντας στο «Κουλούρι» η Φωτεινή, κοπέλα του Γιώργου, η οποία ήταν μαζί του τη στιγμή που οι δύο παλιοί συμμαθητές διασταυρώθηκαν τυχαία, εξήγησε πως είχαν να συναντηθούν από την στιγμή που αποφοίτησαν από το Λύκειο, το μακρινό 2002. Εξέφρασε την μεγάλη της έκπληξη για το γεγονός πως τελικά κανόνισαν, και αποκάλυψε ότι ο Γιώργος δεν της έκρυψε πως άργησε να αναγνωρίσει τον Αποστόλη όταν τον αντίκρισε, καθώς είχε εμφανή σημάδια τριχόπτωσης. Από την μεριά του ο Αποστόλης δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να μάθει τι έκανε στη ζωή του ο Γιώργος αν και τον προβλημάτισε λίγο ότι τον είδε να φοράει μπλούζα Θανάση Παπακωνσταντίνου. «Ελπίζω να μην έχει γίνει Συριζαίος, δεν θα το αντέξω», σχολίασε.

Το «Κουλούρι» θα βρίσκεται στο Μοναστηράκι το ερχόμενο Σάββατο και θα καταγράψει λεπτό πρός λεπτό τη συνομιλία των δύο παλιών συμμαθητών.