Μου αρέσουν πάρα πολύ οι χορηγούμενες δημοσιεύσεις υποψηφίων, που διηγούνται πώς πέρασαν τη μέρα τους και για κάθε τι που κάνουν προσθέτουν και μια πολιτική θέση -του τύπου «επισκέφτηκα τα ΚΑΠΗ Νέας Σμύρνης. Η αναβάθμιση της ζωής της τρίτης ηλικίας αποτελεί προτεραιότητά μου».

Μου θυμίζει τότε που ήμασταν παιδιά και κρατούσαμε ημερολόγιο, γιατί έτσι έπρεπε να κάνουμε όλοι, αλλά επειδή φυσικά δεν υπήρχε τίποτα το ενδιαφέρον να γράψουμε το γεμίζαμε με αδιάφορα γεγονότα, χωρίς να μας περνάει από το μυαλό να υπονοήσουμε ότι από πίσω κρύβεται το όνειρο για έναν καλύτερο κόσμο. Θα δοκιμάσω να το κάνω κι εγώ:

Σήμερα επισκέφθηκα το καφέ του Πανελληνίου, για να κάτσω να δουλέψω μια μετάφραση. (Θεωρώ καθήκον μου να σταθώ δίπλα στα ιστορικά σωματεία της Αθήνας, που ξεκίνησαν την αθλητική ιστορία της πόλης μας)

Δυστυχώς ήρθε πάλι αυτός ο περίεργος που βήχει και δεν μπορούσα να δουλέψω. (Με ανησυχεί ιδιαίτερα η υποβάθμιση της δημόσιας υγείας και η απουσία αντιβηχικών φαρμάκων στην αγορά)

Πιο μετά έχω κανονίσει για καφέ στα Εξάρχεια. (Για εμάς δεν υπάρχουν απαγορευμένες γειτονιές, ούτε πολίτες β’ κατηγορίας. Στεκόμαστε δίπλα σε όλους)

Στις 8 έχω να πάω να πάρω την κόρη μου από τη Λυρική (Έχει σημασία μια πολιτική με όραμα για τον πολιτισμό, που αποτελεί το μεγάλο μας συγκριτικό πλεονέκτημα, η οποία να ξεκινάει από τα παιδιά που είναι το μέλλον μας)

Στις 11 έχει μια ωραία ταινία με τον Ματ Ντέιμον στο Σταρ. (Η ξεκούραση του πολεμιστή είναι απαραίτητη, γιατί αύριο μας περιμένει άλλη μία μέρα αγώνα για ένα καλύτερο αύριο)

Όποιο κόμμα, περιφερειακός ή δημοτικός συνδυασμός ενδιαφέρεται, πληροφορίες ίνμποξ. Παρακαλώ ας έρθει κάποιος γιατί ως τώρα δεν μου πρότεινε κανείς και νιώθω λίγο παρακατιανός και ανεπιθύμητος.

Αλιεύσαμε από το facebook του