Καμμένος, ΑΝΕΛ, Πάνος, Κούκος
«Φεύγω πριν μείνουμε τρείς και εγώ» δήλωσε το πτηνό

Την πρόθεση του να αποχωρήσει από τους Ανεξάρτητους Έλληνες ανακοίνωσε σήμερα ένας κούκος, ο οποίος είχε ενταχθεί πέρυσι στο κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Σε συνέντευξη τύπου του σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, ο κούκος χαρακτήρισε την παραμονή του στους ΑΝΕΛ ως ‘μη εφικτή πλέον’ τονίζοντας πώς οι εξελίξεις στο κόμμα τον υποχρεώνουν να αποχωρήσει.

«Φεύγω τώρα πριν μείνουμε τρεις και εγώ στο κόμμα» δήλωσε, αναφερόμενος στην εικόνα διάλυσης που παρουσιάζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου μετά τις πρόσφατες εξελίξεις. «Θέλω να ευχαριστήσω τον Πάνο Καμμένο για την συνεργασία και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στο μέλλον.»

Όπως είπε ο ίδιος, έχει ήδη αποδεχθεί πρόταση να δουλέψει σε ελβετικό ρολόι τοίχου.

Ο κούκος είχε ενταχθεί πέρυσι στους ΑΝΕΛ από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο χωρίς να έχει εκλεγεί, με την ελπίδα ότι θα φέρει την άνοιξη, παρά τις επιφυλάξεις στελεχών ότι ένας κούκος δεν αρκεί.

Πολιτικοί αναλυτές τονίζουν ότι η αποχώρηση του κούκου αποτελεί νέο χτύπημα για τον αρχηγό των ΑΝ.ΕΛ ο οποίος τις τελευταίες μέρες πάσχιζε να αποτρέψει την διάλυση της κοινοβουλευτικής του ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με δυσκολία γεμίζει πλέον ταξί, ενώ διατρέχει άμεσο κίνδυνο να μετατραπεί σε μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

Αλιεύσαμε την τρολιά από το Βατράχι