Πηγή: Newscenter

Ρατσιστική επίθεση εις βάρος τριών μεταναστών εργατών από το Πακιστάν πραγματοποίησε χθες φασιστική ομάδα 15 ατόμων στην Παλαιά Κοκκινιά όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ΚΕΕΡΦΑ, σε ανακοίνωσή της, «την Τετάρτη 27 Οκτώβρη στις 9μμ ομάδα δεκαπέντε φασιστοειδών επιτέθηκε και τραυμάτισε τρεις μετανάστες εργάτες από το Πακιστάν στην πλατεία Αγίας Σωτήρας, στην οδό Θηβών. Πρώτα τους χτύπησαν στην Πλατεία πλησιάζοντας τους και φωνάζοντας «Πακιστανοί πουτ@νες θα σας σκοτώσουμε όλους». Έπιασαν και χτύπησαν τον Αλι Ρεζά στο κεφάλι με μπουκάλι. Λιποθύμησε και αργότερα τον παρέλαβε ασθενοφόρο με την βοήθεια γειτόνων. Δύο άλλοι μετανάστες που βρίσκονταν εκεί φοβήθηκαν όταν είδαν να κρατάνε μαχαίρια οι φασίστες και έτρεξαν και μπήκαν στο σπίτι τους. Τους καταδίωξαν και εισέβαλαν στο σπίτι σπάζοντας την πόρτα και κυνηγώντας τους. Κατέφυγαν στην ταράτσα για αρκετή ώρα όπου και δεν τους εντόπισαν.
Οι φασίστες είχαν μηχανές και γυρνούσαν επί τρεις ώρες(!) στην περιοχή.
Η πολιτική της κυβέρνησης που κάνει πλάτη στους φασίστες έχει αποθρασύνει τα φασιστοειδή. Αυτή η επίθεση έρχεται λίγες μέρες μετά την απελευθέρωση του χρυσαυγίτη Πατέλη.
Δεν θα αφήσουμε τα τάγματα εφόδου να ξαναβγούνε στις γειτονιές του Πειραιά, στις γειτονιές του Παύλου Φύσσα. Έξω οι φασίστες από τις γειτονιές».

Μάλιστα η ΚΕΕΡΦΑ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου για το συμβάν στη 1μμ στην Πλατεία Αγίας Σωτήρας.