Πηγή: Ημεροδρόμος

Κωνσταντίνος Βρεττός

Ο συγκεκριμένος καστανάς είχε γίνει γνωστός όταν του είχε επιβληθεί πρόστιμο 10.000 ευρώ επειδή πουλούσε το εμπόρευμά του χωρίς άδεια.

Το περιστατικό αυτό μπορεί να είχε προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση, ωστόσο δεν διαγράφηκε ποτέ με αποτέλεσμα το ποσό να έχει φτάσει με τους τόκους και τις προσαυξήσεις στα 106.000 ευρώ, όπως ισχυρίζεται ο ίδιος.

Δυστυχώς, η ιστορία του έχει και συνέχεια.

Χθες, είχε αφήσει το καρότσι του έξω από την αποθήκη και η Δημοτική Αστυνομία αποφάσισε να δείξει το “ανθρώπινο” της πρόσωπο και να προχωρήσει σε κατάσχεσή του καροτσιού, εξαιτίας του ανείσπρακτου χρέους που εκκρεμεί.

Οι οικονομικές υπηρεσίες ζητούν 800 ευρώ για να του το επιστρέψουν, ποσό το οποίο ο άτυχος καστανάς δεν διαθέτει και δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να το διαθέσει καθώς του στερούν το μοναδικό τρόπο για να έχει κάποιο εισόδημα.

«Μου πήραν το καρότσι με το οποίο ΖΟΥΣΑ», γράφει στα αυτοσχέδιο πλακάτ που έχει δίπλα του. Όπως υποστηρίζει ο ηλικιωμένος άνδρας, ο οποίος είναι άστεγος και ζει πουλώντας κάστανα, δύο υπάλληλοι του Δήμου πήραν το καρότσι του μέσα από τη στοά όπου διαμένει. «Ζημιά 1500 ευρώ, είχα μέσα καλαμπόκια και διάφορα άλλα είδη προσωπικά», σημειώνει.

Ο ίδιος λέει πως πιστεύει ότι έχει στοχοποιηθεί και ζητά πίσω το καρότσι του χωρίς να χρειαστεί να πληρώσει τα 1.000 ευρώ που του ζητούν.