ναζί, φασίστες, ημεροδρόμος, Μπογιόπουλος

Φασίστας και ναζιστόμουτρο είναι, για παράδειγμα, να καίνε οι ναζί το Ράιχσταγκ και να λένε ότι το έκαψαν οι… κομμουνιστές.

Ναζί και φασιστόμουτρο είναι, για παράδειγμα, να διαπράττουν οι Γερμανοί ναζί τη σφαγή στο Κατίν και να λένε ότι την διέπραξαν οι… κομμουνιστές.

Αυτά ως γενικές παρατηρήσεις.

Και τώρα πάμε σε δυο ειδικότερα θέματα.

α) Μετά την ναζιστοεπίθεση στον «Ημεροδρόμο» εμφανίστηκαν φασιστοσάιτ  (λες και κάποια μύγα τα τσίμπησε) που ως αναμενόταν ξεχείλισαν γκαιμπελισμό. Ακολουθώντας την χιτλεροειδή τακτική του ψεύδους ισχυρίστηκαν  ότι την επίθεση εναντίον μας (δείτε εδώ: https://www.imerodromos.gr/nazidia-edw-kakia-skoyria-den-pianei-tsakizoyme-to-nazismo-mechri-teloys/) δεν την διέπραξαν φασίστες,   αλλά την διαπράξαμε… εμείς οι ίδιοι. Επίσης και τις ύβρεις και τα ψέματα εναντίον μας, όπως λένε, τα εκτοξεύσαμε… εμείς οι ίδιοι.

Εν ολίγοις, και όπως λένε οι φασίστες, την επίθεση εναντίον μας την «σκηνοθετήσαμε», την «στήσαμε» εμείς οι ίδιοι, για να ενοχοποιήσουμε τους φασίστες. Όπως βλέπετε οι φασίστες δεν μπορούν να είναι πρωτότυποι ούτε καν στον γκαιμπελισμό τους.

β) Αφού, λοιπόν, οι φασίστες που «χακάρισαν» τον  Ημεροδρόμο… δεν είναι  φασίστες, κι αφού τα ναζιστόμουτρα που μας υποσχέθηκαν ότι θα μας κάνουν σαπούνια… δεν είναι ναζιστόμουτρα, τότε, όποιοι κι αν είναι οι ναζιστοχάκερ, οι μόνοι που δεν θα έχουν λόγο να ανησυχούν (ε;) με την τελευταία εξέλιξη είναι οι απανταχού ναζιστοφασίστες.

Και η τελευταία εξέλιξη – για την οποία ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας – είναι η εξής:

Ο «Ημεροδρόμος» κατέθεσε σήμερα (4/1/2019) μήνυση  κατά παντός υπευθύνου στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την ναζιστο-επίθεση που δέχτηκε στις 31/12/2018.

Πηγή: Ημεροδρόμος