Πηγή: Το Κουλούρι

Δεν έκρυψε την αγανάκτηση και το παράπονό του ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, Θάνος Πλεύρης σχετικά με τη διατήρηση της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας μέχρι την 1η Ιουλίου, η οποία ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Ο βουλευτής δεν κουράστηκε όλο το Σαββατοκύριακο να επαναλαμβάνει σε φιλικά του πρόσωπα πως το νέο ωράριο δεν βοηθάει σε κάτι, καθώς η ώρα έναρξης της απαγόρευσης μετακινήθηκε μόλις κατά μία ώρα αργότερα, από τις 00:30 στη 01:30, ενώ η λήξη της απαγόρευσης δεν μετακινήθηκε πριν τις 05:00. «Δυστυχώς ούτε τώρα μπορώ να επισκεφτώ τα Εξάρχεια, που τόσο μου έχουν λείψει», έλεγε με απογοήτευση.

«Ευτυχώς φαίνεται φως στο τέλος του τούνελ, έχουμε να περιμένουμε την 1η Ιουλίου. Άντε επιτέλους να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», παρηγοριόταν τελικά μετά από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με τους συνεργάτες του, ο υιός του Κωνσταντίνου Πλεύρη είναι πεπεισμένος πως οι ώρες μεταξύ 02:00 και 04:00 τη νύχτα είναι όχι μόνο οι πλέον κατάλληλες, αλλά και οι μοναδικές που μπορεί κανείς να επισκεφθεί τη γειτονιά του κέντρου της Αθήνας, χωρίς ωστόσο ο λόγος να έχει γίνει γνωστός. Για αρκετούς μήνες πριν την απαγόρευση της κυκλοφορίας, συνήθιζε να επισκέπτεται την περιοχή γύρω από την οδό Καλλιδρομίου μετά τις 3 τα ξημερώματα, κάνοντας για 40′ τζόκινγκ εναλλασσόμενο με «βαθιά καθίσματα» πίσω από παρκαρισμένα αυτοκίνητα.

Από τον Οκτώβριο και έπειτα, ασφαλώς όλα αυτά αποτελούν παρελθόν και ο 44χρονος πολιτικός αρκείται σε πρωινές βόλτες στο λόφο του Στρέφη κατά τις 6.30 και το βράδυ, αφού πέσει ο ήλιος, στο Πεδίο του Άρεως ψηλά, κάτω από τη γέφυρα της Μουστοξύδη.

Το «Κουλούρι» παρακολουθεί σε καθημερινή βάση τις νυχτερινές διαδρομές του κ. Πλεύρη στους δρόμους και τις πλατείας της πρωτεύουσας και θα επανέλθει για καθετί νεότερο.