Πηγή: 902

Πάμε δυνατά την Κυριακή στην κάλπη, το μήνυμα που έστειλε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας μιλώντας στην «Ελληνοφρένεια» και στους Θύμιο Καλαμούκη και Απόστολο Μπαρμπαγιάννη το μεσημέρι της Τετάρτης.

Ο κόσμος αναγνωρίζει ότι αυτό που λέμε το κάνουμε πράξη και είμαστε δίπλα στον καθημερινό του αγώνα, σημείωσε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για το πού αποδίδει την άνοδο του ΚΚΕ στις εκλογές στις 21 Μάη.

«ΠΑΣΟΚ, ωραία χρόνια» σχολίασε για τον ισχυρισμό Τσίπρα ότι όποιος δεν στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ ενισχύει τη ΝΔ, προσθέτοντας ότι ανατριχιάζουν οι αριστεροί όταν ακούν από τον Τσίπρα τα βρώμικα κόλπα του ΠΑΣΟΚ. Πρόσθεσε ότι η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι τουλάχιστον κατά 50% στη ΝΔ αφού ψήφισε τα μισά νομοσχέδια της κυβέρνησης.

Ψήφος στο ΚΚΕ σημαίνει 100% λαϊκή αντιπολίτευση, υπογράμμισε.

«Νόμιζα ότι έχει πάει στο εξωτερικό» σχολίασε ο Δημήτρης Κουτσούμπας για την Ζ. Κωνσταντοπούλου, λέγοντας ότι τέσσερα χρόνια δεν την είδαμε πουθενά! Υπενθύμισε ότι κράτησε στο συρτάρι -ως πρόεδρος της Βουλής- την πρόταση νόμου του ΚΚΕ για κατάργηση μνημονίων και μνημονικών νόμων.

Όσοι κάνουν αποχή, πιάνονται στην απόχη την επόμενη μέρα των εκλογών, τόνισε και πρόσθεσε ότι το σύστημα αυτό θέλει, αποχή όχι μόνο στις εκλογές, αλλά σαν στάση ζωής.

Σε σχετικές ερωτήσεις απάντησε ότι τον συγκινεί η περίοδος ’46-’49 με το έπος του ΔΣΕ που είναι δίδαγμα ζωής και πως το τραγούδι που τον συγκινεί είναι το «Αν είσαι πλάι μου».