Οι ναζί της Χρυσής Αυγής ζήτησαν την επανένταξη του… μετανιωμένου Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στην κοινοβουλευτική τους ομάδα!  Συγκεκριμένα, η Χρυσή Αυγή δήλωσε εγγράφως στη Βουλή ότι αποδέχεται την επιστροφή του λόγω της ανασκευής των δηλώσεων του που προέτρεπαν σε πραξικόπημα κι επειδή δεν έχει τελεσιδικήσει η δίκη του.

Υπενθυμίζουμε το βίντεο με την επίμαχη δήλωση Μπαρμπαρούση:

«Καλώ τη στρατιωτική ηγεσία της χώρας να σεβαστεί τον όρκο της. Να συλλάβει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, να συλλάβει τον Πάνο Καμμένο και τον Προκόπη Παυλόπουλο για να αποτραπεί αυτή η προδοσία! Τα κεφάλια σας στις Πρέσπες!»

Υπενθυμίζουμε τη …μετάνοια του Μπαρμπαρούση:

«Σε μικρό μέρος της ομιλίας μου κατά τη διάρκεια ασκήσεως των καθηκόντων μου στην Ολομέλεια της Βουλής την 16η.06.2018 ενσωματώθηκαν ατάκτως και αυθορμήτως ατελείς λεκτικές υπερβολές και άτυχες εκφράσεις, που οφείλονται στη θυμική έξαρση που μου είχε προκαλέσει το ουσιαστικό διακύβευμα της συζήτησης», υποστήριξε Μπαρμπαρούσης, μετά τη σύλληψη του.

Υπενθυμίζουμε  ότι  ο δικηγόρος του, Παναγιώτης Κορατζόπουλος, μιλώντας στο Epsilon, είχε ισχυριστεί ότι

η φράση του Μπαρμπαρούση «τα κεφάλια σας στις Πρέσπες»  «σήμαινε ακριβώς την προσοχή σας εις τις Πρέσπες, τη σκέψη σας στις Πρέσπες, προσέχετε μην κάνετε κανένα λάθος στις Πρέσπες» (εάν δεν μας πιστεύετε – ούτε εμείς το πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κι ακούγαμε! – δείτε εδώ το βίντεο και συγκεκριμένα στο 5.45)!

Υπενθυμίζουμε πως ο αρχιναζί Μιχαλολιάκος «καταδίκασε» τον Μπαρμπαρούση και τον διέγραψε από την κοινοβουλευτική ομάδα, όταν έκανε τη δήλωση, αλλά και το γεγονός πως οι βουλευτές των ναζί χειροκροτούσαν (τους έξι που βλέπετε στη φωτογραφία επάνω και στο 0.23 στο βίντεο) θα τους διαγράψει. Μάλιστα, ο ναζί Λαγός ενώ χειροκροτούσε πριν τον Μπαρμπαρούση με πάθος μετά στεκόταν δίπλα στον αρχιναζί, ο οποίος «καταδίκαζε» τον Μπαρμπαρούση!

Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι ναζί Κασιδιάρης, σε δήλωση του που προβλήθηκε από το δελτίο του STAR την ίδια μέρα με τη δήλωση Μπαρμπαρούση (15-6-2018 – ολόκληρο το δελτίο του STAR εδώ και το συγκεκριμένο απόσπασμα από το 5.20 έως το 5.37), συμφώνησε με τον Μπαρπαρούση, λέγοντας:

«Έτσι θα έπρεπε να γίνει εάν υπήρχε στρατός και σώματα ασφαλείας στην Ελλάδα».
https://www.youtube.com/watch?v=PjuAEq7sP-o

Με λίγα λόγια υπενθυμίζουμε αυτό που είχαμε γράψει και τότε: Πόσο «κότα» μπορεί να είναι μια ναζιστόκοτα; Πόσο; Τώρα, πια, ισχύει και τυπικά για όλη την κοινοβουλευτική ομάδα των ναζί, κάτι που γνωρίζαμε αλλά όταν φαίνεται τόσο είναι άξιο καταγραφής.