Αλιεύσαμε από το Σπασμένο Παράθυρο

Και φυσικά θα κρίνονταν αθώος ο Ηλίας Κασιδιάρης από την αστική δικαιοσύνη η οποία βρίσκεται σε τρελή ρέντα τις τελευταίες ώρες.

Έχοντας μόλις ρίξει 10ετή ποινή φυλάκισης με αναστολή σε έναν εφοπλιστή για μια καταπατησούλα 300 στρεμμάτων δασικής έκτασης, φρόντισε στη συνέχεια να αθωώσει και το βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη για διέγερση σε βία, απλά και μόνο επειδή κάλεσε τους κατοίκους του Ασπρόπυργου να “ξεφορτωθούν” τα ανθρώπινα σκουπίδια που “ληστεύουν, που δολοφονούν, που εγκληματούν”.

Το επίμαχο βίντεο:

Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με το jailgoldendawn.com, πρωτόδικα ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε καταδικαστεί σε ποινή 6 μηνών με αναστολή. Αυτό έγινε στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017. Στις 21 Μαΐου του 2018, η έφεση του Κασιδιάρη απορρίφθηκε γιατί δεν είχε καν προσέλθει στο δικαστήριο. Όμως η υπόθεση ξαναδικάστηκε λόγω αίτησης ακύρωσης λόγω ερημοδικίας που υπέβαλε ο κατηγορούμενο και έγινε δεκτή. Το επίμαχο βίντεο, είχε τραβηχτεί το μακρινό 2011.

Εντύπωση προκαλεί και η αρχή του βίντεο, στο οποίο ο Κασιδιάρης λέει για τον εαυτό του ότι είναι από το κόμμα της Χρυσής Αυγής, αλλά δεν είναι πολιτικός και πως δεν πήγε στον Ασπρόπυργο για να μαζέψει ψήφους, με το ευφυές πλήθος από κάτω να ξεσπά σε εύπιστες ζητωκραυγές.