Πηγή: Luben

Μία νέα τομή ως προς την έννοια της ελληνικότητας φαίνεται πως προσπάθησε να κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, αν κρίνουμε από το άνοιγμα που έκανε στο τελευταίο session του γνωστού φροντιστηρίου Ελληνισμού που διευθύνει, της Ελληνικής Αγωγής, η οποία πρόσφατα μας δίδαξε το ότι οι Έλληνες μπορεί να είναι ακόμη πιο παλιοί και από τον Κθουλού. Ο αγαπημένος μας ακροκεντροδεξιός αντιπρόεδρος κόμματος φαίνεται πως έλαβε υπόψη του το κράξιμο που έφαγε για την επίμονη δυσκολία του να προφέρει το όνομα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οπότε αποφάσισε να ισοφαρίσει με το άνοιγμα του Ελληνισμού προς μια τελείως άλλη κατεύθυνση.

Πιο συγκεκριμένα, η Ελληνική Αγωγή πραγματοποίησε εκδήλωση όπου μερικά πολύ συμπαθητικά σκυλιά είχαν την ευκαιρία μετέχουν της Ελληνικής Παιδείας όπως κάθε Έλληνας που σέβεται τον εαυτό του. Δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν τα όλα τα σκυλάκια έχουν εξακριβωμένα φάει σκουπίδια μόνο από ελληνικούς κάδους σκουπιδιών βέβαια ή επιτράπηκαν και τίποτε κοπρίτες που το έκαναν κι αλλού, σημειώνεται πάντως ότι ήταν «γλυκύτατα και υπομονετικά».

Όπως σημειώνεται από το tweet του επίσημου λογαριασμού της Ελληνικής Αγωγής:

Οι εικόνες μιλούνε από μόνες τους:

O Αζόρ εξυψώνεται πατριωτικά μαθαίνοντας για τον Αλέξανδρο τον Μέγαβ

 

Όταν η φράση «κυνικοί φιλόσοφοι» δεν θα είναι ποτέ πια η ίδια

«Ο αγαπημένος μου τραγωδός ήταν ο Αισκύλος»

Το μόνο σίγουρο για τον Άδωνι είναι πως αν κάποια στιγμή τον χάσουμε, οι εχθροί τους θα προσπαθήσουν να σκυλεύσουν τον τάφο του.