Σοκ: “Πατριωτικά ΜΜΕ” πουλάνε παπατζιλίκια για να μαζέψουν κλικς και οι πελάτες τους τα καταπίνουν αμάσητα

Πηγή: Σπασμένο Παράθυρο

Ένας 41χρονος ημεδαπός συνελήφθη τελικά από την αστυνομία, όταν σε έλεγχο βρέθηκαν πάνω του ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και ένα πτυσσόμενο μαχαίρι.

Ο 41χρονος, το απόγευμα του Σαββάτου, ήταν έξω από εκκλησία την ώρα που βρίσκονταν σε εξέλιξη γαμήλια τελετή, παρενοχλώντας τους περαστικούς, ενώ στη συνέχεια μπήκε και στο εσωτερικό, συνεχίζοντας να παρενοχλεί τους παρευρισκόμενους. Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο 41χρονος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Η συγκεκριμένη είδηση, δε σταμάτησε έγκριτα μέσα της ακροδεξιάς και του ευρύτερου πατριωτικού χώρου να παρουσιάσουν την είδηση λίγο διαφορετικά.

Για παράδειγμα το Πρώτο Θέμα, είχε πληροφόρηση πως επρόκειτο για αλλοδαπό και 2 μέρες μετά, δεν έχει διορθώσει την ανάρτησή του.

Το pentapostagma.gr έκρουσε μάλιστα και τον κώδωνα του κινδύνου, αναφέροντας πως:

Από ότι φαίνεται, ο κίνδυνος του ισλαμιστικού εξτρεμισμού είναι υπαρκτός και στην Ελλάδα, εφόσον επιβεβαιωθεί η καταγωγή του αλλοδαπού από τις αρχές.

Δεδομένου πως η είδηση δεν επιβεβαιώνεται, λογικά το pentapostagma.gr θα θεωρεί πως ο κίνδυνος του ισλαμιστικού εξτρεμισμού δεν είναι υπαρκτός στην Ελλάδα και σύντομα θα βγάλει διορθωτικό άρθρο.

Βασιλιάς στο συγκεκριμένο άθλημα παραποίησης της πραγματικότητας, παραμένει το makeleio.gr, το οποίο είχε όχι μόνο πληροφόρηση πως ο “αλλοδαπός” ήταν μουσουλμάνος, αλλά πως απείλησε επίσης τους πιστούς στο “όνομα του Αλλάχ”

Σχεδόν κανένας δεν εκπλήσσεται πλέον με το επίπεδο της δημοσιογραφίας στον ευρύτερο πατριωτικό χώρο, το οποίο μάλιστα δεν έχει και λόγο να αλλάξει, αφού τα συγκεκριμένα τρία site είναι μέσα στα 17 πιο επιτυχημένα ελληνικά site, με τους αναγνώστες τους να απολαμβάνουν την ενημέρωση που τους αξίζει.