Πηγή: Σπασμένο Παράθυρο

Σε μετανάστες που διατηρούν εστιατόριο επιτέθηκαν φασίστες προκαλώντας υλικές ζημιές τραυματίζοντας υπαλλήλους και εκτοξεύοντας ρατσιστικό οχετό.

Ο λόγος για το ελληνικό εστιατόριο All Greek Street Food UK που βρίσκεται στο Μπέρμιγχαμ της Βρετανίας με τους ανθρώπους που το τρέχουν να έχουν μπει στο στόχαστρο ρατσιστών την περασμένη εβδομάδα.

Όπως κατήγγειλαν οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου μέσω facebook την περασμένη εβδομάδα εκτυλίχθηκαν δύο διαδοχικά περιστατικά.

Το πρώτο αφορούσε επίθεση που έγινε από άντρα που έσπασε με κλωτσιά στο τζαμί στην είσοδο του μαγαζιού ενώ δύο μέρες αργότερα άλλος άντρας αποφάσισε να ουρήσει στην πόρτα του εστιατορίου τη στιγμή μάλιστα που το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και ήταν γεμάτο κόσμο.Ο άνδρας απομακρύνθηκε μετά την αντίδραση των ιδιοκτητών αλλά επέστρεψε μετά από λίγο συνοδευόμενος από έναν ακόμα άντρα και μία γυναίκα και οι τρεις τους επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο υπαλλήλους.

Όπως διαβάζουμε στην ανάρτηση που έκαναν στο Facebook

Αυτή ήταν μία αρκετά δύσκολη εβδομάδα για μας. Πρώτα ένας περαστικός κλώτσησε και έσπασε τη τζαμαρία ενώ μερικές μέρες αργότερα ένας άντρας αποφάσισε να ουρήσει στην πόρτα μας και ενώ ήμασταν ακόμα ανοιχτοί. Αφού του είπαμε να μην το κάνει αυτό, ο ίδιος μαζί με έναν ακόμα άνδρα και μία γυναίκα επιτέθηκαν σωματικά και πρόσβαλαν ρατσιστικά την ομάδα μας. Δύο από τους συνεργάτες μας τραυματίστηκαν με τον έναν από αυτούς να έχει εξαρθρώσει τον ώμο του.