Δημήτρης Κανελλόπουλος

Πηγη: ΕφΣυν

Μόλις δύο λεπτά χρειάστηκε ο Βάιος Παπαθανασίου, κάτοικος του Παλαμά, για να πει όσα σκέφτονται όλοι οι Έλληνες βλέποντας την τεράστια καταστροφή στη Θεσσαλία. Μόλις δύο λεπτά στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ.

Δύο λεπτά χωρίς ανάσα που έκανε τους παρουσιαστές της ΕΡΤ να μην μπορούν να αρθρώσουν λέξη. Και είναι προς τιμή τους που τον άφησαν να μιλήσει, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη, διότι σε άλλα κανάλια βλέπουμε να πέφτει με τη μία μαχαίρι.«Ζήσαμε ακριβώς το όνειρο του Χόλυγουντ που ζει ο πρωθυπουργός χρόνια τώρα» είπε ο Βάιος αναφερόμενος σε «τοπικούς ρεμπεσκέδες» (για τους πολιτικούς), «που μας πουλάνε Ελλάδα και δεν μας βοήθησαν ποτέ».

Και μετά άρχισε να τα χώνει στους δημοσιογράφους. Δικαίως θα τολμήσω να πω. Χώσε άνθρωπέ μου. «Και είστε υπόλογοι κι εσείς οι δημοσιογράφοι» είπε και πρόσθεσε κάτι που το συζητάμε όλοι μεταξύ μας τις τελευταίες ημέρες που διακρίνουμε μία μικρή κριτική προς την κυβέρνηση από τους τηλεοπτικούς δημοσιογράφους: «το βήμα το δίνετε γιατί υπάρχει απόλυτη καταστροφή». Σωστά, πολύ σωστά. «Σε κάθε καταστροφή δεν κάνετε τίποτε άλλο παρά να καλύπτετε τα καθάρματα» τόνισε ο Βάιος Παπαθανασίου.

Έγραψε ο κάτοικος του Παλαμά, δικαίως γίνεται viral. Και αυτό το «επιτέλεια αλφαδιά» που είπε ειρωνικά για το επιτελικό κράτος του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι όλα τα λεφτά. «Επιτέλεια αλφαδιά» ναι! Ο βασιλιάς είναι γυμνός, πόσες άλλες καταστροφές πρέπει να ζήσουμε για να το καταλάβουμε επιτέλους;