Πηγή: 902

«Οι λέξεις είναι φτωχές, αλλά τα στόματα δεν πρέπει να κλείσουν», σημειώνει το Εργατικό Κέντρο Αθήνας και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο της Κυριακής στο Σύνταγμα. Οπως τονίζει:

«Η εθνική τραγωδία στα Τέμπη, με την τραγική απώλεια 11 συναδέλφων σιδηροδρομικών και δεκάδων συνανθρώπων μας, μας έχει συγκλονίσει.

Οι υπεύθυνοι πρέπει να πληρώσουν και να καταλογιστούν οι ευθύνες σε όλους τους ιθύνοντες, όσο ψηλά και αν βρίσκονται. Η ασφάλεια των ζωών μας να επιστρέψει με την αναγκαία στελέχωση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών.

Καμία ανοχή στην εγκληματική απάθεια όλων των αρμόδιων φορέων, οι οποίοι επέλεξαν συνειδητά να αγνοούν επί σειρά ετών τα αιτήματα και τις προειδοποιήσεις των συνδικάτων. Οι συνάδελφοι σιδηροδρομικοί απεργούν και η φωνή τους πρέπει να εισακουστεί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

Το Εργατικό Κέντρο Αθήνας στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την 48ωρη απεργία των σωματείων στην “Hellenic Train” και καλεί όλους τους εργαζόμενους να δώσουν δυναμικό “παρών” στο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, την Κυριακή 5 Μαρτίου και ώρα 11 το πρωί».