Νίκος Μπογιόπουλος

Πηγή: Ημεροδρόμος

Οι ΝΑΤΟμπατσούληδες των Ellinika Hoaxes, ως σεσημασμένο είδος της “σωστής πλευράς της ιστορίας”, έκαναν πάλι το χρέος τους απέναντι στους φασίστες της Ουκρανίας. Αυτή τη φορά απεφάνθησαν ότι είναι “ΨΕΥΔΕΣ ότι οι Ουκρανοί τίμησαν μονάδα της ναζιστικής Βέρμαχτ επειδή ονόμασαν Εντελβάις μια ταξιαρχία τους”!
Και γιατί είναι “ψευδές”; Μήπως γιατί δεν συνέβη; Μήπως γιατί δεν την ονομάτισαν; Μήπως γιατί ο Ζελένσκι δεν εξέδωσε σχετικό διάταγμα; Οχι!
Είναι “ψευδές”, λέει, διότι την συγκεκριμένη ταξιαρχία την έλεγαν έτσι, ανεπισήμως, από το 2016. Σώπα!
Είναι “ψευδές”, λέει, διότι κι άλλα κράτη έχουν σώματα στρατιωτικά με την ονομασία “Εντελβάις”. Ελα! (σσ: άμα δείτε κανένα “Γουότσον” από τους Ηοaxes πείτε τους ότι υπάρχουν και… ζαχαροπλαστεία και χασαποταβέρνες με το ίδιο όνομα).
Είναι “ψευδές”, λέει, γιατί η ουκρανική Εντελβάις τιμά την μνήμη του ουκρανικού “Μπάμπι Γιάρ” και ετσι… καταδικάζει τον ναζισμό. Τς, τς, τς!
Είναι “ψευδές”, λέει, γιατί ο Ζελένσκι τους βάφτισε κι επισήμως έτσι όχι λόγω της ναζιστικής Εντελβάις, αλλά λόγω του λουλουδιού που φύεται στα όρη…
Οπως αντιλαμβάνεστε εκείνο που απομένει από τους μπατσοχωροφυλάκους της ΝΑΤΟσύνης είναι να μας πουν ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι ναζιστική γιατί δεν την είδαμε να πανηγυρίζει για τις σφαγές στα Καλάβρυτα και στο Δίστομο, ούτε για τις σφαγές της Εντελβάις στο Κομμένο, στα Γιάννενα, στην Κεφαλλονιά! Οτι οι Κασιδιάρηδες δεν είναι ναζιστόμουτρα γιατί τα τατουάζ με τις σβάστικες που κουβαλάνε είναι… αρχαιοελληνικά σύμβολα! Κι ότι ο Μπαντέρα δεν ήταν αρχιδωσίλογος, αλλά σέντερ μπακ της Δυναμό Κιέβου…
Θα πείτε μπορεί να υπάρχουν θρασίμια με τέτοιο θράσος; Με τέτοιο και περισσότερο είναι η απάντηση. Τόσο ώστε ο “αστραχάν” που δηλώνει αρχισυντάκτης των Hoaxes να φτάνει στο σημείο να ξεπλένει στα μουλωχτά (έτσι, στα μουλωχτά ζουν αυτοί) ακόμα και τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ (δείτε παρακάτω). Στην Εντελβάις θα κόλλαγαν;

Σημείωση:

α) H 10η Ταξιαρχία της Ουκρανίας που ο Ζελένσκι μετονόμασε σε “Εντελβάις” συγκροτήθηκε συμπεριλαμβάνοντας το “Τάγμα Αϊντάρ”

β) Το Αϊντάρ, πριν “ανασυγκροτηθεί” ώστε από ναζιστικό να γίνει… “πατριωτικό”, έγινε γνωστό και εκτός Ουκρανίας όταν 2 Σουηδοί νεοναζί εντάχθηκαν σε αυτό… 

γ) Η Διεθνής Αμνηστία ήδη από το 2014 (Newsweek – Guardian ) κατήγγειλε το Αιντάρ για εγκλήματα πολέμου 

Αυτή είναι η “Εντελβάις” του Ζελένσκι που “δεν” (!) έχει τίποτις το ναζιστικό, σύμφωνα με τους ΝΑΤΟμπατσους των Ellinika Hoaxes.

***

Ellinika Hoaxes, λοιπόν. Ας δούμε περί τίνος πρόκειται:

O κύριος Ellinika Hoaxes ξεπλένει ακόμα και τους ναζί του Αζόφ! (9/4/2022)

 

Οι κύριοι είναι γνωστοί. Υποτίθεται ότι υπερασπίζονται την αλήθεια στο facebook στην Ελλάδα. Είναι οι κύριοι των Ellinika Hoaxes.

Πρόκειται για τους «μπάτσους» (που τώρα εν μέσω πολέμου «αναβαθμίστηκαν» σε ΝΑΤΟμπατσους) του facebook. Προσφέρουν αγόγγυστα τις βουτηγμένες στον γκεμπελισμό υπηρεσίες τους στα «άριστα» αφεντικά, στο ξέπλυμα της χούντας των συνταγματαρχών και των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού τύπου «Λευκά Κράνη» (ακολουθούν αποκαλυπτικά στοιχεία για τον ρόλο τους).

Αποστολή τους να λογοκρίνουν άρθρα που δεν συμβαδίζουν με τη ΝΑΤΟϊκή τους «αλήθεια» και προπαγάνδα (ο «Ημεροδρόμος» είχε την σχετική τιμή για το άρθρο «Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;»)

Για όλα τα παραπάνω «παράσημα» που έχουν κερδίσει οι λάτρεις της «τεκμηρίωσης» μπορείτε να διαβάσετε στην τελευταία ενότητα του κειμένου, αναλυτικά.

Θα έλεγε κανείς, όμως, ότι ακόμα και τέτοια «φιντάνια» έχουν κάποιο όριο. Λάθος! Δεν υπάρχει κανένα όριο στην ξεφτίλα. Ως εκ τούτου ο κύριος αρχισυντάκτης των Ellinika Hoaxes έφτασε στο σημείο να ξεπλύνει ακόμα και το ναζιστικό τάγμα Αζόφ!

Ελα μου, ντε! Πως να “τεκμαίρεται”, άραγε, ότι ο ναζί είναι ναζί, ο ξεφτίλας ότι είναι ξεφτίλας και ο ΝΑΤΟτσολιάς ότι είναι ΝΑΤΟτσολιάς;   

Δεν ξέρουμε αν έπειτα από αυτή την επίδοση θα εμφανιστεί και σχετικό κείμενο – πλυντήριο απευθείας στα Ellinika Hoaxes. Προς ώρας, είπαμε, κάνουν την βρωμοδουλειά από αλλού.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε, συγκεκριμένα, την βρωμοδουλειά που έχει αναλάβει ο ονόματι Δημήτρης Αλικάκος που δηλώνει αρχισυντάκτης στα Ellinika Hoaxes.

Αυτός ο τύπος παρενέβη σε ανάρτηση άλλου χρήστη του facebook. Ο οποίος έγραψε τα εξής:

«Έβγαλαν στη Βουλή να μιλήσει νεοναζί του τάγματος Αζόφ και τον χειροκρότησαν κιόλας.
Ντροπή ρε. Ντροπή».

Εκεί ακριβώς εμφανίζεται ο κέρβερος της… αλήθειας και σπεύδει να… μαλώσει τον χρήστη (που σημειωτέον είναι και δημοσιογράφος).

Δείτε, λοιπόν, την παρέμβαση που είχε στο μέσο (το facebook) στο οποίο είναι «ελεγκτής» ο αρχισυντάκτης των Ellinika Hoaxes, θιγμένος από την αναφορά στον ναζισταρά του Αζοφ που εμφανίστηκε στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας Ζελένσκι στην ελληνική Βουλή.

«Πόθεν τεκμηριώνεται ότι μίλησε ένας νεοναζί» (!), λοιπόν!

Δεν του προκύπτει, δηλαδή, του Αλικάκου, του ελεγκτή της… αλήθειας, αν ο Αζοφ είναι ναζί! Δεν έχει «τεκμήρια» λέει, αν ο ναζί είναι… ναζί! Και ζητά, με ύφος, «τεκμήρια». Ο Αλικάκος. Ο αρχισυντάκτης των Ellinika Hoaxes.

Στη συνέχεια, δε, και στην ερώτηση και τότε «οι Αζόφ τι είναι;», μετά το ξέπλυμα, έρχεται και το… στέγνωμα: «Τάγμα επίσημα ενταγμένο στο ουκρανικό στρατό. Εδώ τα υπόλοιπα. Απαντάει στο ερώτημα σου και το δικό μου». Παραθέτει, δε, αυτό το βίντεο – λινκ από το BBC : What untruths is Russia spreading about Nazis in Ukraine?.

Mε τις ταπεινές μας δυνάμεις, που δεν είναι βέβαια αντάξιες ελεγκτών – «μπάτσων» του facebook, θα παραθέσουμε στοιχεία, για το γεγονός ακριβώς ότι ένα ναζιστικό τάγμα είναι επίσημα ενταγμένο στον ουκρανικό στρατό, που σημαίνει αυτό που όλοι αντιλαμβάνονται – πλην του κυρίου αρχισυντάκτου: Οτι η επίσημη ένταξη – όπως φωνάζει η δημοκρατική κοινωνία από το 2014 – ενός ναζιστικού μηχανισμού σε έναν κρατικό στρατό, όχι μόνο δεν κάνει λιγότερο ναζιστικό το Αζόφ, αλλά αποδεικνύει τι είδους αντιδραστικό καθεστώς είναι αυτό του Κιέβου.

Σκοπός μας δεν είναι, βέβαια, να αποδείξουμε στους Αλικάκους ότι οι ναζί είναι… ναζί. Ούτε να τους πείσουμε ότι για να συμμετέχει κάποιος σε ένα ναζιστικό τάγμα και να το δηλώνει περήφανα, τότε αυτό είναι ήδη αρκετό «τεκμήριο» για την ναζιστίλα του. Πολύ περισσότερο δεν ενδιαφερόμαστε για την απάντηση που δίνουν οι Ellinika Hoaxes στο πολύ απλό ερώτημα: Οποίος συμμετείχε στα SS, και το διαλαλούσε, και το περηφανευόταν, οι άλλοι χρειάζονται να δουν το προσωπικό του βιογραφικό ή το ψυχογράφημά του για να αντιληφθούν με τι έχουν να κάνουν; 

Σκοπός όσων ακολουθούν είναι να καταγράψουμε για μια ακόμα φορά την υποκρισία, το ψέμα, την απάτη, την ΝΑΤΟτσολιάδικη προπαγάνδα που υπηρετούν οι «μπάτσοι» των Hoaxes,  που με ένα και μόνο «εφόδιο», τον γκεμπελισμό τους, την ώρα που φτάνουν στο έσχατο σημείο να ξεπλένουν ακόμα και το ναζισμό, ποζάρουν σαν «τροχονόμοι» και προστάτες της… αλήθειας!

Πάμε λοιπόν να παρουσιάσουμε τα στοιχεία για το ναζιστικό Αζόφ. Ευχόμαστε καλή ανάγνωση και παρατηρητική παρακολούθηση των βίντεο.

1. Παρακολουθήστε το βίντεο – ρεπορτάζ από το TIME όπου περιγράφεται το (ναζιστικό) τάγμα Αζόφ:

2. Παρακολουθήστε στο Special Investigation, το γαλλικό τηλεοπτικό πρόγραμμα, το ντοκιμαντέρ – έρευνα του Γάλλου δημοσιογράφου Paul Moreira για την δράση των ναζιστικών, εθνικιστικών, ακροδεξιών, παραστρατιωτικών ταγμάτων και οργανώσεων στην Ουκρανία, πώς αξιοποιήθηκαν στο πραξικόπημα του 2014 από τις ΗΠΑ και την Δύση και πως εντάχθηκαν στον κρατικό μηχανισμό της Ουκρανίας. Αποκαλυπτικά στοιχεία φυσικά και για το (ναζιστικό) τάγμα Αζόφ:

3. Παρακολουθήστε από το ρεπορτάζ της γερμανικής τηλεόρασης ZDF τους «μαχητές» του «Αζοφ» με τα κράνη με τις σβάστικες και τους παγανιστικούς ρούνους. Για το σύμβολο της μονάδας που φέρουν στα μανίκια τους, είναι ένας πλάγιος Ρούνος (λυκοπαγίδα) που έλκει την καταγωγή του και την προέλευσή του από το έμβλημα των μονάδων των SS κατά τον Β’ΠΠ, θα μιλήσουμε παρακάτω.

4. Εκθέσεις που δημοσιεύθηκαν από το Γραφείο της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχουν συνδέσει το τάγμα Αζόφ με εγκλήματα πολέμου όπως μαζικές λεηλασίες, παράνομες κρατήσεις, βασανιστήρια. Διαβάστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ.

5. Αντιγράφουμε από tanea.gr (1/3/2022) για την διασύνδεση των ναζί του Αζόφ με τον κρατικό μηχανισμό της Ουκρανίας, αυτοτέλεια που συνεχίστηκε με την ένταξη στον ουκρανικό στρατό και την προστασία του ναζιστικού τους χαρακτήρα από τις ίδιες τις, επίσημες πια, κρατικές δομές της Ουκρανίας!

«Στις 13 Απριλίου 2014, ο πρώην Υπουργός Εσωτερικών Aρσέν Αβάκοφ εξέδωσε διάταγμα που επιτρέπει τη δημιουργία νέων παραστρατιωτικών δυνάμεων από πολίτες μέχρι 12.000 άτομα. Το Τάγμα Αζόφ δημιουργήθηκε στις 5 Μαΐου 2014 στο Μπερντιάνσκ. Ο  Αρσέν Αβάκοφ θεωρείται ένας από τους κύριους προστάτες της ομάδας  ο οποίος επέτρεψε την επέκταση και αργότερα την ενσωμάτωση των παραστρατιωτικών δυνάμεων στην Εθνική Φρουρά. Ο Άβακοφ υποστήριξε ενεργά την κοινοβουλευτική υποψηφιότητα των μελών του, συμπεριλαμβανομένων των νεοναζί. Η αλλαγή της ηγεσίας για συμμετοχή σε δημοκρατικές διαδικασίες προκάλεσε το Τάγμα να αποβάλει μέρος της ανοιχτής του αντίθεσης, να εθνικοποιήσει και να σχηματίσει δύο οργανώσεις εταίρους: Τα National Corps Party και Azov Civil Corps. Λόγω αυτής της συνδεσιμότητας, ήταν η πρώτη ομάδα που εθνικοποιήθηκε. Έπειτα από αυτό έγιναν προσπάθειες να εξαλειφθούν οι ξένοι και οι εξτρεμιστές κατά του Κιέβου με περιορισμένη επιτυχία. Αυτοί που ελέγχονταν συχνά στέλνονταν στο Πολιτικό Σώμα, αλλά η ναζιστική επιρροή παραμένει εδραιωμένη.

Η συνεχιζόμενη στενή διαπλοκή του ναζισμού, της πολιτικής και του τάγματος αποδεικνύεται από τους βαθείς δεσμούς μεταξύ των διοικητών και του κόμματοςΓια παράδειγμα, ο πρώην μακροχρόνιος διοικητής και νυν αρχηγός στο Εθνικό Σώμα, Μαξίμ Ζορίν, διευκολύνει την εκπαίδευση εθελοντών και τη στρατολόγηση για το Τάγμα σε τοποθεσίες όπου ο Χίτλερ μίλησε στο παρελθόν. Επιπλέον, ο σημερινός διοικητής Ντένις Προκοπένκο βρίσκεται στη μονάδα από την πρώτη μέρα και διατηρεί την κομματική και ναζιστική κουλτούρα τηςΤο 2018, το Εθνικό Σώμα δημιούργησε μια νέα θυγατρική της Αζόφ γνωστή ως National Druzhyna, μια συμμορία του δρόμου περίπου 600 μελών. Αυτή η ομάδα ήταν υπεύθυνη για πολλαπλές βίαιες επιθέσεις εναντίον Ρομά, Εβραίων και άλλων μειονοτικών ομάδων, καθώς και πολιτικών αντιπάλων, συμπεριλαμβανομένων ακαδημαϊκών».

6. Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes θέλει «τεκμήρια» αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα όσο ο πρώτος διοικητής τους, ο Αντρίι Μπιλέτσκι (Andriy Biletsky), ο οποίος ηγήθηκε της νεοναζιστικής οργάνωσης Πατριώτης της Ουκρανίας και της Εθνικοσοσιαλιστικής Συνέλευσης 

7. Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes δεν… ξέρει αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα ώστε το The Nation να γράφει στις 22/2/2019: «Η Ουκρανία μετά το Μαϊντάν είναι το μόνο κράτος στον κόσμο, που έχει νεοναζιστικό σχηματισμό στις ένοπλες δυνάμεις της».

8. Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes δεν… ξέρει αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα ώστε τον Μάρτη του 2018 ακόμα και η Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, βαφτίζοντας το κρέας – ψάρι για την στρατιωτική βοήθεια στο ουκρανικό καθεστώς, διαχώριζε τη θέση του μιλώντας για απαγόρευση παροχής όπλων και στρατιωτική εκπαίδευση στο Αζόφ από τις αμερικανικές δυνάμεις αφού πρόκειται για «τάγμα νεοναζί»

9. Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes θέλει «τεκμήρια» αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα ώστε να καταγράφονται ως «η διεθνής νεοναζιστική πρωτοπορία (που) δυναμώνει με λεφτά των ΗΠΑ και κρατικές επιχορηγήσεις».

10. Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes θέλει «τεκμήρια» αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα ώστε να καταγράφονται ως τέτοια, ως ναζιστόμουτρα, από το Stanford. To STANFORD!

Αυτούς έφεραν, αυτούς χειροκρότησαν

Τα ναζιστόμουτρα του Αζοφ, που ο κύριος Ellinika Hoaxes δεν… ξέρει αν είναι ναζιστόμουτρα, είναι τόσο ναζιστόμουτρα που, δυστυχώς για τους ξεπλένηδες οι οποίοι επιχειρούν να τους ξεπλύνουν, η ναζιστίλα τους δεν κρύβεται με τίποτα.

Ας περιγράψουμε την ναζιστίλα – που δεν… βλέπει ο κύριος Ellinika Hoaxes – με τις τρεις φωτογραφίες:

Φωτο 1: Το έμβλημα των Αζοφ (Wolfsangel/Λυκοπαγίδα)

Φωτό 2: Eίναι το ίδιο έμβλημα που έφεραν οι μονάδες της 4ης Θωρακισμένης Μεραρχίας των SS που διέπραξε στην Ελλάδα σφαγές και Ολοκαυτώματα, όπως στο Δίστομο.

  Φωτό 3:-Το ίδιο έμβλημα είναι υιοθετημένο από την Χρυσή Αυγή στα ναζιστικά της εγχειρίδια.

Αυτούς έφεραν οι οικοδεσπότες του Ζελένσκι να μιλήσουν στην ελληνική Βουλή. Αυτούς χειροκρότησαν.

Αυτούς είναι που δεν αναγνωρίζει ως ναζί ο κύριος των Ellinika Hoaxes.

Δίνουμε «δώρο» τρεις ακόμα φωτογραφίες στον κύριο των Ellinika Hoaxes για τα ναζισταριά του «Αζόφ» για να τις… κορνιζάρει:

Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» και ΝΑΤΟμπατσοι του Facebook!

Και τώρα η ενότητα που υποσχεθήκαμε στην αρχή για το «ποιόν» των Ellinika Hoaxes.

Διαβάστε το δημοσίευμα του «Ημεροδρόμου» με τίτλο Ellinika Hoaxes: Οι «μπάτσοι» του Facebook! (των Νίκου Μπογιόπουλου και Γεράσιμου Χολέβα).

Μεταξύ άλλων θα θαυμάσετε δείγματα γραφής της «αλήθειας», όπως την υπηρετεί η εταιρεία που έχει αναλάβει ρόλο ελεγκτή στην Ελλάδα για λογαριασμό του Facebook.

1. Τα Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία του Γκαίμπελς! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε τα σχόλια. Απολαύστε το «αστικό δημοκρατικό τόξο» να αναμηρυκάζει τις ναζιστικές «αλήθειες» εκπροσωπούμενο από τους κυρίους Ellinika Hoaxes (Αλικάκος – Δανιηλίδης) και θαυμάστε τον (νεο)φιλελευθερισμό να δρα, επί τω φεισμπουκικό έργω, ως τροφός του χρυσαυγιτισμού.

2. Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία των αφεντικών! Πατήστε ΕΔΩ και δείτε την ανάρτηση και τα σχόλια. Η ατελείωτη προσήλωση, από τους κυρίους Ellinika Hoaxes, στην υπεράσπιση των πάντα καλών αφεντικών, που αποκλείεται να φταίνε για οτιδήποτε συμβαίνει στις μεγαλοεπιχειρήσεις τους, δεν απορρέει από το γεγονός ότι είναι τσιράκια των αφεντικών, αλλά υπέρμαχοι της… αλήθειας. Ποιας αλήθειας; Εκείνης που λέει ότι τα περί «μεγάλου κεφαλαίου» και «ανάλγητων» καπιταλιστών είναι ένα κομμουνιστικό «αφήγημα»…

3.Τα  Ellinika Hoaxes στην υπηρεσία ξεπλύματος της χούντας. Πατήστε ΕΔΩ και δείτε πώς οι «υπερασπιστές της αλήθειας» συγχρονίστηκαν με τον χρυσαυγίτη Λαγό και τον γνωστό δημοκράτη αντιπρόεδρο της ΝΔ, τον Γεωργιάδη, και πώς συμμετείχαν – μόλις πέρσι – στο βέβηλο «παιχνιδάκι» για το αν οι νεκροί του Πολυτεχνείου ήταν.. «μέσα ή έξω» από το Πολυτεχνείο. Παρακολουθήστε πως έδωσαν το δικό τους «παρών» – πάντα στο όνομα της «αλήθειας» – στην γενικότερη επιχείρηση να ξαναγραφτεί με χρυσαυγίτικους όρους η Ιστορία όσον αφορά τα εγκλήματα της χούντας σε όλη την διάρκεια της επταετίας και ειδικά τις μέρες της εξέγερσης στο Πολυτεχνείο.

4. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία των ΜΚΟ του ιμπεριαλισμού. Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ένα κείμενο – πλυντήριο για τα «Λευκά Κράνη» και ΕΔΩΕΔΩΕΔΩ κι ΕΔΩ για να αντιληφθείτε πως έχουν αξιοποιηθεί και προσφερθεί τα «Λευκά Κράνη» στην εξυπηρέτηση της προπαγάνδας του ιμπεριαλισμού. Ξέρουμε ότι λέξεις όπως «ιμπεριαλισμός» δεν αρέσουν στους κυρίους Ellinika Hoaxes. Τι να κάνουμε; Θα το ξεπεράσουν.

5. Τα Εllinika Hoaxes στην υπηρεσία της… διασκέδασης. Όταν τα τσακάλια δεν… διασώζουν την αλήθεια, γενικώς, στον ελεύθερο χρόνο τους λένε την αλήθεια για θέματα όπως αυτά:

Διαβάστε επίσης: Ο «Ημεροδρόμος» δημοσίευσε το άρθρο του Νίκου Μπογιόπουλου με τίτλο Λεγόταν Μιλόσεβιτς, τον θυμάστε;. Οι κύριοι αυτοί, ως «προστάτες» της αλήθειας – όπως έχουν αυτοχρησθεί – προχώρησαν σε λογοκρισία. Οι αναγνώστες μας μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά και το άρθρο που δημοσιεύεται στον «Ημεροδρόμο» (εδώ) και το δημοσίευμα αυτών των εκλεκτών κυρίων [Όχι, ο Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς δεν κηρύχθηκε αθώος μετά θάνατον (εδώ)] και να κρίνουν. Αναλυτικό ρεπορτάζ του «Ημεροδρόμου»: Οι ΝΑΤΟμπατσοι των Ellinika Hoaxes

Κι ένα ακόμα δείγμα «αλήθειας» από τους «μπάτσους» του facebook υπό τον τίτλο «Η παραπληροφόρηση σχετικά με την ιντερφερόνη άλφα 2β από την Κούβα στην αντιμετώπιση της νόσου COVID-19». Επιδίωξαν να ενημερώσουν για ένα σοβαρό θέμα όπως ο κορωνοϊός, για την εξάπλωση του και την αντιμετώπιση του. Και κατάφεραν αυτό: Τα ellinikahoaxes.gr παραπληροφορούν.

Και εις ανώτερα, ευχόμαστε, στους λάτρεις της «τεκμηρίωσης». Και του ξεπλύματος. Και του ναζισμού.