Πηγή: aftodioikisi.gr

Το… αργόστροφο φασιστόμουτρο ονόματι Τσιάρτας επιβεβαίωσε για μια ακόμα φορά γιατί οι φίλαθλοi της ΑΕΚ τον θεωρούν “σκουπίδι”

Ο εν λόγω με την απαστράπτουσα ευφυία που τον διακρίνει αναρωτήθηκε: «Εκτός νόμου τέθηκε το Κομμουνιστικό Κόμμα Ουκρανίας. Εδώ γιατί καθυστερούμε;». 

Η πληρωμένη απάντηση ήρθε από τον “Οδηγητή”.

Ο «Οδηγητής» υπενθυμίζει με σκωπτικό τρόπο ότι ο Β. Τσιάρτας δεν καλέστηκε στα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και επισημαίνει:

«Σκεφτήκαμε να μπούμε στον κόπο να εξηγήσουμε στον @Vasilis Tsiartas γιατί το σύστημα “καθυστερεί” να ξεμπερδέψει με το ΚΚΕ, αλλά επειδή δε φημίζεται για την ταχύτητά του, μέχρι να απαντήσει, θα έχουν χτιστεί άλλα 5 γήπεδα στη Φιλαδέλφεια και θα είναι πάλι ακάλεστος…».

Νωρίτερα ο δημοσιογράφος Νίκος Μπογιόπουλος με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο twitter @NMpogiopoulos σχολίασε τον… αστραχάν με τον παρακάτω τρόπο:

“Το θέμα δεν είναι ότι το φασιστόμουτρo
@Vasilis Tsiartas
θέλει απαγόρευση του ΚΚΕ (τι φασιστόμουτρο θα ήταν άλλωστε). Το θέμα είναι ότι το ΚΚ Ουκρανίας έχει τεθεί εκτός νόμου στην…δημοκρατική Ουκρανία εδώ και 8 χρόνια αλλά αυτός ο αργόστροφος τώρα θυμήθηκε να…πανηγυρίσει”.