Πηγή: 902.gr

Με μία συμβολική παρέμβαση οι οργανώσεις ΚΚΕ και ΚΝΕ του Πειραιά διατράνωσαν οτι τα Νατοϊκά πλοία δεν είναι ευπρόσδεκτα στο λιμάνι του Πειραιά.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί μέλη του κόμματος και της ΚΝΕ προσέγγισαν το σημείο που είναι δεμένα  τα πολεμικά πλοία της Νατοϊκής δύναμης SNMG2 και πιο συγκεκριμένα η Καναδέζικη φρεγάτα «HCMS MONTREAL FFH336». Πάρα την απόσταση από την προκυμαία, τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, κατάφεραν να «στολίσουν» το πλοίο με κόκκινη μπογιά, στέλνοντας συμβολικό μήνυμα καταδίκης του πολέμου στην Ουκρανία και της εμπλοκής της χώρας μας σε αυτόν.

Οι Οργανώσεις του Κόμματος θα συνεχίσουν να είναι στην πρώτη γραμμή με μαχητικές δράσεις και κλιμακώνουν με το μεγάλο συλλαλητήριο την, Τρίτη 22 Μάρτη στο Σύνταγμα, με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Καθώς και με την κινητοποίηση που καλούν την Πέμπτη 24 Μάρτη το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και άλλοι φορείς στο Πασαλιμάνι με αφορμή την έλευση του γαλλικού αεροπλανοφόρου «Σαρλ Ντε Γκωλ» στον Πειραιά και σύνθημα «Όχι στο πόλεμο, απεμπλοκή της χώρας, ανεπιθύμητα τα πλοία των ιμπεριαλιστων στο Πειραιά».

Ταυτόχρονα οι ΚΟ Πειραιά και Μεταφορών ετοιμάζουν πυρετωδώς της μεγάλη συγκέντρωση σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πειραιά με ομιλητή τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.