Πηγή: 902

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με το Σωματείο τους δίνουν αγώνα για να μην κλείσει, να μην απολυθούν, να μην ξεσπιτωθούν και στο πλευρό τους έχουν την έμπρακτη στήριξη μιας τεράστιας δύναμης. Των παιδιών τους.

Σήμερα το πρωί ενώ οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ πραγματοποιούσαν μεγάλη συγκέντρωση στο υπουργείο Οικονομικών, οι μαθητές των σχολείων της περιοχής, τα παιδιά των εργατών της ΛΑΡΚΟ, έδιναν τη δική τους μαζική, μαχητική απάντηση στην κυβέρνηση ότι κανείς δεν πρόκειται να διώξει τους γονείς τους από τις δουλειές τους, κανείς δεν πρόκειται να τους διώξει από τα σπίτια και  τα σχολεία τους.

«Τα παιδιά της ΛΑΡΚΟ δεν τα παρατάμε, μαζί με τους εργάτες το μέλλον μας κοιτάμε» και «Έξω από τα σπίτια μας δεν θα πεταχτούμε, μαθητές και εργάτες το δίκιο μας θα βρούμε» φώναξαν «με ένα στόμα» μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Μαρτίνου, του Γυμνασίου και Λυκείου Μαλεσίνας καθώς και του Δημοτικού, Γυμνασίου και Νηπιαγωγείου της Λάρυμνας.

Στη Λάρυμνα: Κάτω τα χέρια από τη ΛΑΡΚΟ

Στη Μαλεσίνα: Οι εργάτες της ΛΑΡΚΟ μάς δίνουν μάθημα ζωής

«Έχουμε φωνή και είναι δυνατή, εμείς θα την κρατήσουμε τη ΛΑΡΚΟ ανοιχτή», βροντοφώναξαν οι μαθητές.

Η συμμετοχή σε όλες τις κινητοποιήσεις, μετά από αποφάσεις 5μελών και 15μελών, ήταν καθολική με τους μαθητές να πραγματοποιούν μαζικές πορείες, συγκροτημένοι πίσω από τα πανό των σχολείων τους, φωνάζοντας δυνατά τα συνθήματα τους.

Στο Μαρτίνο: Η νέα γενιά έχει ιδανικά, μαθαίνει από τη ΛΑΡΚΟ να ζει και να νικά

Οι μαθητές με τις σημερινές τους κινητοποιήσεις έστειλαν ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση πως δεν πρόκειται να πεταχτούν έξω από τα σπίτια τους και τα σχολεία τους. Πως μαζί με τους εργαζόμενους, τους γονείς τους, θα συνεχίσουν τον αγώνα τους μέχρι να βγουν νικητές. Έδωσαν αγωνιστικό ραντεβού στο μεγάλο συλλαλητήριο την Κυριακή στις 10.30 π.μ. στη Λάρυμνα.

Βίντεο από το κανάλι του 902