Πηγή: Gazzeta

Εξωφρενική δήλωση πιστής έξω από το ναό που λειτουργούσε ο ιερέας που κατηγορείται για βιασμό.

Παρά τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας για την δράση του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, υπάρχει ακόμα κόσμος -ευτυχώς αποτελεί μειονότητα- που ακόμα τον υποστηρίζει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κυρία που μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής Πρωινό που πήγε στην Κυριακάτικη λειτουργεία της εκκλησίας και μίλησε με αρκετό κόσμο.

«Στην γειτονιά ήταν παρα πολύ καλός άνθρωπος. Καθόταν με την οικογένειά του, έπινε μία πορτοκαλάδα και έφευγε. Τώρα τι θέλουν τα κοριτσάκια αυτά, μπορείτε να μου πείτε. Όταν βγάζουν τα βυζάκια απ’ έξω και προκαλούν τον κόσμο, καλά είναι; Ένας άγιος άνθρωπος. Τα παιδάκια του κάθε Κυριακή κρατάνε τα εξαπτέρυγα. Εγώ δεν τα πιστεύω», είπε χαρακτηριστικά, λες και αν κάποια κοπέλα ντυθεί πιο ανάλαφρα αυτό δίνει δικαίωμα στον οποιονδήποτε να την εκμεταλλευτεί και να την κακοποιήσει.
Πάλι καλά που οι υπόλοιποι που μίλησαν στην κάμερα δεν φαίνεται να συμφωνούν με την άποψή της.

«Υπεύθυνος και υπόλογος είναι ο κάθε ένας για αυτά που κάνει και που λέει. Την εκκλησία κουραστήκαμε να την κάνουμε από το υστέρημά μας», είπε μία κυρία, ενώ μία άλλη δήλωσε: «Πέσαμε από τα σύννεφα. Από την Ακρόπολη. Τα συναισθήματα να τα έχει αυτός που τα έκανε αυτά. Τον είχαμε για καλό άνθρωπο».

«Τον γνώριζα αρκετά χρόνια. Δεν είχαμε ψιλιαστεί τίποτα», «Η εικόνα που είχαμε είναι ενός σοβαρού οικογενειάρχη. Είχε πολύ ζήλο για το κομμάτι της νεότητας. Πέσαμε από τα σύννεφα γιατί δεν είχε δώσει δικαίωμα», είπαν άλλες γυναίκες.