Πηγή: Rosa

Αλγεινές εντυπώσεις προκαλεί η συμμετοχή του προφυλακισμένου για σεξουαλικά εγκλήματα Δημήτρη Λιγνάδη στην εκπομπή του ΣΚΑΪ με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά με αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Λιγνάδης που θα δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων ή νεαρών ανδρών, συμμετείχε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Idols», αφιερωμένη στη μνήμη του σπουδαίου ηθοποιού Νίκου Κούρκουλου, που προβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου 2021.

Εξαφανισμένο το όνομά του από το επεισόδιο της εκπομπής

Παρόλο μάλιστα που στην ιστοσελίδα του καναλιού έχει αναρτηθεί η εκπομπή αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο συνοδευόμενη από ένα εκτενές κείμενο σχετικά με τις συνεντεύξεις τους, ο Δημήτρης Λιγνάδης λείπει και δεν γίνεται η παραμικρή αναφορά στη συμμετοχή του!

Είναι απορίας άξιο γιατί προβλήθηκε η συνέντευξή του, η οποία αν κι έχει δοθεί πριν την προφυλάκισή του – 26 Φεβρουάριο 2021 – δεν αναφέρεται στο κείμενο της εκπομπής. Κι αυτό γιατί την ημέρα προβολής της εκπομπής, ο Δημήτρης Λιγνάδης βρίσκεται αντιμέτωπος με απεχθείς κακουργηματικές κατηγορίες για βιασμούς καθώς σύμφωνα με τις καταγγελίες εκμεταλλευόταν την εξουσία που είχε σε βάρος ανηλίκων.

Στην εκπομπή – αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο, μίλησαν ακόμη η κόρη του Εριέττα και προσωπικότητες όπως η Ελένη Γλύκατζη Αρβελέρ, ο Σωτήρης Χατζάκης, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Γιώργος Λιάνης, η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, και η Λυδία Κονιόρδου.