Πηγή: Ημεροδρόμος

O απίθανος αυτός τύπος που είναι καθημερινά στα κανάλια και λέει ό,τι του έρθει στο κεφάλι, αρκεί να εξυπηρετεί την κυβερνητική πολιτική και τις προσωπικές του πολιτικές απόψεις, βγήκε σήμερα και είπε ότι η υποχρεωτικότητα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τους άνω των 60 (με 100 ευρώ πρόστιμο το μήνα) είναι ένα μέτρο που «δεν είναι τιμωρητικό».

Ο «Καλώς έκλεισα τα νοσοκομεία», ο «Δεν δεχόμαστε εντολές απ’ τους γιατρούς – Εμείς αποφασίζουμε», ο «Δεν θέλεις κύριε να εμβολιαστείς, μην σώσεις… Κουράστηκα» εμφανίστηκε σαν διασώστης ανθρώπινων ζωών. Κατά τα άλλα, βέβαια, ως υπουργός Αναπτύξεως φυσικά, δήλωσε: «Τέρμα τα λεφτά», «αυτό σημαίνει πως αν πάμε σε λοκ ντάουν θα είναι ένα λοκ ντάουν χωρίς στήριξη». Λες και τα λεφτά του κράτους είναι από τα χωράφια κάποιου μπάρμπα του και όχι από τον κόπο των εργαζόμενων!

Στην ίδια συνέντευξη αναφέρθηκε και στα μέτρα της κυβερνήσεως για τις εκκλησίες. «Είναι πρακτικά παντελώς ανεφάρμοστος ο έλεγχος στις εκκλησίες», είπε και συνέχισε:«Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανένα κράτος που σέβεται τη θρησκευτικότητα και την πίστη να μπαίνει στις εκκλησίες και να κάνει  έλεγχο».

Με τις γνωστές του κωλοτούμπες επιδίωξε να πει πως η κυβέρνηση περίπου… δεν έχει ανακοινώσει μέτρα για τις εκκλησίες. Σίγουρα, πάντως, θεωρεί ότι αυτά τα όποια (προνομιακά) μέτρα δεν εφαρμόζονται. Κορυφώνοντας την επιχειρηματολογία (;) του ισχυρίστηκε αυτός ο μη υποκριτής και με απίστευτη αντίληψη για το τι συμβαίνει στην κοινωνία: «Δεν μπορείς να αντιμετωπίσεις τους ιερούς ναούς με τα ίδια κριτήρια που πας σε ένα εστιατόριο. Όποιος αυτό το απλό πράγμα που λέω δεν το καταλαβαίνει ή είναι υποκριτής ή έχει κάποιο πρόβλημα αντίληψης. Είναι τόσο αυτονόητο αυτό που λέω».