Πηγή: Ημεροδρόμος

Απρόκλητη επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές που απαιτούσαν να προσεγγίσουν το κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, στην Κοζάνη, όπου βρίσκεται ο πρωθυπουργός.

Βίντεο από Kozani.tv

Στην Περιφέρεια έχει μεταβεί ο πρωθυπουργός, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Δυτική Μακεδονία και οι συγκεντρωμένοι καταγγέλλουν την κυβέρνηση και την αστυνομία που δεν αφήνουν τα σωματεία και τους φορείς να προσεγγίσουν τον πρωθυπουργό για να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα σχέδια της κυβέρνησης.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν τα Σωματεία Εργατοτεχνιτών και Εργαζομένων στην Ενέργεια (ΣΕΕΕΝ), Ιδιωτικών Υπαλλήλων Κοζάνης, Συνταξιούχων ΙΚΑ Κοζάνης,  Γουνεργατών-τριων Σιάτιστας, το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Ν. Κοζάνης και τα παραρτήματα Κοζάνης και Πτολεμαΐδας του ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ.

Στα πανό των συγκεντρωμένων μεταξύ άλλων αναγράφονται: «Ενέργεια κοινωνικό αγαθό, ΔΕΗ λαϊκή περιουσία», «Απαιτούμε οριστική και βιώσιμη λύση για την τηλεθέρμανση», «Οχι στην απολιγνιτοποίηση, όχι στην ιδιωτικοποίηση, ρεύμα φθηνό, ΔΕΗ για τον λαό».