Πηγή: News247

H Ingeborg Beugel φεύγει, προσωρινά όπως τονίζει, από την Ελλάδα καθώς δεχόταν απειλές μετά το επεισόδιο που είχε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη την προηγούμενη εβδομάδα στη συνέντευξη Τύπου στο Μαξίμου για την επίσκεψη του Μαρκ Ρούτε.

Η Ολλανδή δημοσιογράφος, που μένει μόνιμα στην Υδρα, μίλησε στο nu.nl και περιέγραψε ότι οι συνθήκες της ζωής της δυσκόλεψαν πολύ μετά το περιστατικό το οποίο έλαβε πολύ μεγάλες διαστάσεις.

Είναι χαρακτηριστικό ότι όπως ισχυρίζεται η ίδια, το βράδυ μετά τη συνέντευξη Τύπου δέχθηκε επίθεση με πέτρα από άγνωστο σε δρόμο μετά από επίσκεψή της σε μαγαζί, φορώντας μάλιστα το κόκκινο καπέλο που είχε γίνει ήδη viral.

“Ενας άνδρας μου πέταξε μία πέτρα στο κεφάλι. Με αποκάλεσε Τουρκάλα πόρνη και κατάσκοπο και με προέτρεψε να πάω στην Τουρκία. Η πέτρα με βρήκε στο μέτωπο. Επαθα σοκ και άρχισα να τρέχω προς το σπίτι μου” τόνισε η Beugel.

H δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι δεν προστατεύεται από τις ελληνικές αρχές και γι’ αυτό προτιμά να αποχωρήσει. “Με συμβούλευσαν να φύγω από την Ελλάδα και τα έκανα”. Υπήρξε συνεννόηση την Κυριακή με την ολλανδική πρεσβεία και το Υπουργείο Εξωτερικών.

Η Beugel μετά το θερμό διάλογό της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τον οποίο του είπε ότι ψεύδεται για τις επανοπροωθήσεις των προσφύγων μπήκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας για τουλάχιστον δύο ημέρες.

Παρόλα αυτά δηλώνει ότι θα επιστρέψει: “Η ζωή είναι στην Ελλάδα και έχω ακόμη πολλή δουλειά να κάνω” υπογράμμισε.