Πηγή: Ημεροδρόμος

Ηθική βλάβη είναι να πραγματοποιείς ή να συμμετέχεις σε γιορτές μίσους, με ομοειδή απολιθώματα και μουχλιασμένες ιδέες.

Ηθική βλάβη είναι να νιώθεις άνετα που νίκησες σε έναν εμφύλιο πόλεμο με την βοήθεια των συνεργατών των ναζί, των γερμανοτσολιάδων, των δολοφόνων ταγματασφαλιτών.

Ηθική βλάβη είναι να καμαρώνεις που στάλθηκαν στο εκτελεστικό απόσπασμα αντάρτες και όχι δωσίλογοι.

Ηθική βλάβη είναι να αισθάνεσαι την ανάγκη να θυμάσαι ότι κατάφερες την δεκαετία του ’40 να νικήσεις τον μαχόμενο και διωκόμενο λαό, με την δύναμη των ναπαλμ και την ενίσχυση των ξένων προστατών, Άγγλων και Αμερικανών.

Ηθική βλάβη είναι να δηλώνεις πατριώτης και να υπακούς στις διαταγές του Βαν Φλιτ χτες, του εκάστοτε Αμερικανού πρέσβη σήμερα.

Ηθική βλάβη είναι να πανηγυρίζεις που «νίκησες» στρατιωτικά και ποτέ κοινωνικά, ηθικά, πολιτιστικά. Πως θα μπορούσες άλλωστε;

Ηθική βλάβη είναι να συνευρίσκεσαι με χρυσαυγίτες στο ίδιο τραπέζι και να προγραμματίζεις από κοινού δράσεις!

Ηθική βλάβη είναι, εσύ να τους αποκαλείς “κομμουνιστοσυμμορίτες” και ο λαός παλικάρια που δεν λύγισαν ούτε σε ξερονήσια, ούτε σε φυλακές.

Ηθική βλάβη είναι να μην μπορείς να αντέξεις το μεγαλείο, του Βελουχιώτη, του Μπελογιάννη, του Πλουμπίδη, του Σουκατζίδη.

Ηθική βλάβη είναι να φοβάσαι και να τρέμεις τον κομμουνισμό, τις ιδέες του, τις δράσεις του και να έχεις σκυλιάσει που τόσες δεκαετίες μετά σε αυτόν τον τόπο η σπορά πιάνει και ξαναπιάνει τόπο.

Ηθική βλάβη είναι να καπηλεύεσαι κάθε τι πατριωτικό, κάθε τι ελληνικό κάνοντας επάγγελμα και εμπόριο τον ελληνισμό.

Ηθική βλάβη είναι να νομίζεις ότι έχεις ήθος που μπορεί να υποστεί βλάβη.

Νίκο Μπογιόπουλε, στην αγωγή που κατέθεσε εις βάρος σου η γνωστή ένωση αποστράτων, ζητώντας να καταβάλλεις 70.000 και να εκτίσεις ποινή φυλάκισης 6 μηνών «ως μέσον εκτελέσεως της απόφασης που θα εκδοθεί», είμαστε μαζί σου. Αυτή τους η δικαστική απειλή θυμίζει και επικαιροποιεί, το ποιόν τους, τις αναφορές τους, το DNA τους.

Είμαστε μαζί σου και πάντα ενάντια σε κάθε ακροδεξιό σκυλολόι, που νομίζει ότι με απειλές και διώξεις θα εκφοβίσει δημοσιογράφους, θα κλείσει στόματα, θα τρομοκρατήσει συνειδήσεις.

Θύμιος Καλαμούκης – Αμετανόητος κομμουνιστοσυμμορίτης