Πηγή: Το Βατράχι

Κατακόρυφη πτώση σημείωσαν χτες οι κουτουλιές σε κολώνες από χρήστες κινητών εξαιτίας του παρατεταμένου μπλακάουτ στο Facebook και στο Instagram όπως αναφέρουν πληροφορίες που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές, δεκάδες χιλιάδες χρήστες απέφυγαν για λίγες ώρες συγκρούσεις με κολώνες, ηλικιωμένους, να τους πατήσουν αυτοκίνητα και να πέσουν από γκρεμούς, καθώς αναγκάστηκαν να σηκώσουν τα κεφάλια τους από τα κινητά τους και να κοιτάξουν γύρω τους. Μάλιστα, κάποιοι αναγκάστηκαν να μιλήσουν μετά από μήνες σε συμπολίτες τους χωρίς τη βοήθεια τσατ.

Σε απόγνωση πάντως βρέθηκαν εκατοντάδες Έλληνες ίνφλουενσερς αλλά και απλοί πολίτες που είχαν ίνφλουενσερς στο χωριό τους, καθώς ήταν αδύνατο να ανεβάσουν σέλφι, φιλοσοφικά ρητά, φωτογραφίες με ηλιοβασιλέματα, και σέλφι με φιλοσοφικά ρητά πάνω σε ηλιοβασιλέματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόκειται για την μεγαλύτερη διακοπή που έχει σημειωθεί στα κοινωνικά αυτά δίκτυα η οποία σύμφωνα με πληροφορίες προκλήθηκε από καθαρίστρια που τράβηξε την πρίζα του κεντρικού σέρβερ του εταιρείας για να βάλει σκούπα.