Πηγή: Rosa

Στη «θέση» του έβαλαν σήμερα γονείς κι εκπαιδευτικοί τους αστυνομικούς που τους απαγόρευσαν να προσεγγίσουν τα ΕΠΑΛ Σταυρούπολης ενώ τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται να φύλαγαν τσίλιες στους φασίστες που μπαινόβγαιναν ανενόχλητοι στο σχολικό συγκρότημα.

Σήμερα, ξέσπασαν διαπληκτισμοί όταν εκπρόσωποι της ομοσπονδίας γονέων και της ΕΛΜΕ βρέθηκαν απέναντι στο μπλόκο των αστυνομικών δυνάμεων και ζήτησαν να προσεγγίσουν το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης που τις τελευταίες ημέρες έχει παραδοθεί σε φασιστικές και νεοναζιστικές ομάδες.

Ενώ οι αστυνομικοί επικαλούνταν δήθεν τον κορονοϊό για να απωθήσουν τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς μία γυναίκα επεσήμανε στον αστυνομικό που μιλούσε για μέτρα κατά της πανδημίας να φορέσει σωστά την μάσκα του, την οποία οι αστυνομικοί επιμένουν να φορούν κάτω από την μύτη.

«Ανέβασε την μάσκα σου» είπε στον αστυνόμο που προηγουμένως έλεγε επιθετικά στους συγκεντρωμένους ότι αν τον πλησιάσουν θα τους σπρώξει.

Είναι το δεύτερο περιστατικό, μετά τον εστιάτορα στην Κοζάνη που ζήτησε πιστοποιητικό εμβολιασμού από αστυνόμους που έκαναν έλεγχο στο κατάστημά του για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων, που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πιάνονται… «αδιάβαστοι»!

Φυσικά, λίγο αργότερα, κάτω από το δήθεν άγρυπνο βλέμμα των αστυνομικών, φασίστες ξαναμπήκαν σε σχολείο, όπως καταγράφει το παρακάτω βίντεο, αυτή τη φορά σε ΕΠΑΛ στον Εύοσμο.