Πηγή: Το Βατραχι

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες αυτές, το φυλλάδιο σχολής ξένων γλωσσών, επιπλάδικου ή άλλης εταιρείας, που υπολογίζεται ότι τοποθετήθηκε λίγο μετά τον Δεκαπενταύγουστο, συνεχίζει να βρίσκεται στο παρμπριζ του αυτοκινήτου σχεδόν δυο μήνες αργότερα, καθώς ο ιδιοκτήτης ξεχνάει να το βγάλει κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, χιλιάδες Έλληνες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων εμφανίζουν συμπτώματα ακραίας οργής από την εμφάνιση των φυλλαδίων στο τέλος του καλοκαιριού, με πολλούς οδηγούς να προσπαθούν μάταια να τα απομακρύνουν με τους υαλοκαθαριστήρες ή να αναπτύσσουν ιλιγγιώδεις ταχύτητες με την ελπίδα ότι θα ξεκολλήσουν με τον αέρα.

«Μάταια προσπαθούν» λένε οι ειδικοί

«Κάθε χρόνο βλέπουμε χιλιάδες οδηγούς που έχουν ξεχάσει να βγάλουν ένα ή περισσότερα διαφημιστικά φυλλάδια να τρέχουν με 200 χιλιόμετρα την ώρα με τους υαλοκαθαριστήρες στη γρήγορη σκάλα φωνάζοντας στο φυλλάδιο να ξεκολλήσει. Μάταια όμως» λένε χαρακτηριστικά.

«Ειδικά εκείνα που είναι σφηνωμένα στον πίσω υαλοκαθαριστήρα είναι σαν να έχουν αναπτύξει νοημοσύνη και γαντζώνονται πάνω στο τζάμι» προσθέτουν.

«Αν μάλιστα έχει βρέξει, τότε ο οδηγός δεν έχει καμία ελπίδα. Το φυλλάδιο έχει γίνει πλέον μέρος του αυτοκινήτου και βγαίνει μόνο με αξίνα ή κομπρεσέρ. Καλύτερα να το πουλήσουν» προειδοποιούν.