Πηγή: Katiousa

Είναι όλοι οι σκεπτικιστές (γιατί το αρνητές είναι μάλλον άδικο για κάποιες κατηγορίες) σχετικά με τα εμβόλια, ψεκασμένοι φασίστες; Όχι, αυτό θα ήταν τσουβάλιασμα.

Αλλά αν το ερώτημα είναι ποιος κόσμος κατεβαίνει στον δρόμο, δίνοντας το τέλειο άλλοθι στην πολιτική της κυβέρνησης, τότε το ζήτημα αλλάζει μάλλον και οι όποιες τυχόν εξαιρέσεις μάλλον επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Και αν αναρωτηθούμε πιο συγκεκριμένα, ποιες δυνάμεις δίνουν τον τόνο και ποιες κάνουν υπόγεια ή φανερή πολιτική δουλειά στις συγκεντρώσεις των αντιεμβολιαστών, η απάντηση είναι μάλλον σαφής και φαίνεται στην εικόνα παρακάτω.

Δεν ξέρουμε ποια είναι τα σχέδια που έχει ο θεός, όπως λέει το πλακάτ δίπλα, σίγουρα όμως δε σχεδίασε διαδηλώσεις με τέτοιους χαιρετισμούς, με υψωμένο χέρι. Και αν μας πει κανείς ότι είναι αρχαιοελληνικός αυτός ο χαιρετισμός, θα θυμίσει πολύ τις δυνάμεις που κάνουν δουλειά σε αυτές τις μαζώξεις και τώρα ευτυχώς τα κεφάλια τους βρίσκονται στη φυλακή, αλλά στη θέση τους φυτρώνουν και άλλα, σαν Λερναία Ύδρα.

Οι φασίστες βρίσκουν ευκαιρία και βγαίνουν παγανιά με τα εμβόλια. Ας φροντίσουμε να μη γίνει αυτή η βασική, βλαβερή παρενέργεια του… “αντιεμβολιαστικού κινήματος”.