Πηγή: Katiousa

Μπορεί, οι ανθρωποφύλακες της ΕΛ.ΑΣ. να έχουν ρίξει σκόπιμα τους τόνους μετά τα γεγονότα στη Νέα Σμύρνη και το όργιο καταστολής ενάντια σε απλούς πολίτες, αλλά το πνεύμα του “σερίφη” που έχει εξουσία και μπορεί να γ… και να δέρνει τους πάντες γύρω του δύσκολα μπορεί να αποβληθεί και να κατευναστεί.

Το περασμένο Σάββατο, τα καμάρια της ΕΛ.ΑΣ. πρόσθεσαν άλλο ένα ανδραγάθημα στο ενεργητικό τους, αυτή τη φορά στις Γούρνες Ηρακλείου, σε μια ταβέρνα, όπου μπούκαραν πάνοπλοι με κουκούλες και άρχισαν να κάνουν συλλήψεις, λέγοντας πως δεν τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα και πως τα ντεσιμπέλ ξεπερνούσαν το όριο. Αρχικά είχαν υποχωρήσει, μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες του κόσμου, αλλά στη συέχεια επέστρεψαν με ενισχύσεις της ΟΠΚΕ, για να πατάξουν τους “επικίνδυνους κακοποιούς”…!

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στα ΜΚΔ, οι αστυνομικοί κάνουν ωμή επίδειξη τσαμπουκά και χρησιμοποιούν βία κάτω από τις έντονες διαμαρτυρίες και το ειρωνικό χειροκρότημα των θαμώνων του μαγαζιού, που ξεσπούν στη συνέχεια.

-Ντροπή σας! Τι βία είναι αυτή;