Πηγή: Alterthess

Άλλη μια επιτυχία της Ελληνικής Αστυνομίας καταγράφηκε αυτές τις μέρες στη Θεσσαλονίκη. Διαβάσαμε ότι τη Δευτέρα το βράδυ δύο αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο σε όχημα στην περιοχή των Σφαγείων εντόπισαν, λέει, βαζάκι με κοκαΐνη, μαζί με μπογιές και οικοδομικά υλικά.

Ο οδηγός του οχήματος δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πρόκειται για στόκο, ωστόσο εκείνοι δεν τον πίστεψαν. Ενδέχεται να έπαιξε ρόλο και η αλβανική καταγωγή των δύο ανδρών που επέβαιναν στο όχημα, μιας και είναι γνωστή η διεθνιστική αντίληψη πολλών ανδρών της αστυνομίας… Οι αστυνομικοί πέρασαν αμέσως χειροπέδες στον οδηγό και τον συνοδηγό για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Στη συνέχεια τα δημοσιεύματα σε ενημερωτικές ιστοσελίδες έκαναν λόγο για «λαβράκι» των ανδρών της ΕΛΑΣ. Μόνο που όπως όμως μάθαμε εχθές και μάλιστα από δημοσίευμα του πρακτορείου  Associated Press, μετά από σχετικό εργαστηριακό έλεγχο διαπιστώθηκε πως όντως επρόκειτο για στόκο και όχι για κοκαΐνη.

Έτσι, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να απελευθερωθούν μετά από δύο μέρες αναίτιας κράτησης οι δύο άνδρες με την αστυνομία να καταγράφει άλλη μια επιτυχία…